Mutluluk

İşte mutluluk bir kez daha karşı karşıyayız. Sen istemesen bile ben buradayım tam karşında. Farkında olmadan bir kez daha... Anlıyorum sen ulaşılması zor bir duygusun, en pahalı mücevher gibi bazen. Sen kaçtıkça ben hiç pes etmeden peşinde olacağım, sana yenilmeyeceğim. Çünkü neye inanırsan bir gün onu yaşarsın..

Bak mutluluk ben buradayım sessiz,bitkin bir şekilde tam karşındayım.Söyle bakalım her insan ağlayacak mı?yoksa gülecek mi?Sen istemesen de birileri seni istiyor.Ah mutluluk ah kaç kişinin umudusun..Bilsen seni bekleyenleri..Sana özlem duyanları görsen ,ne kadar umutlular.Sana yenilmek gelmiyor kimsenin içinden .Çünkü senin geleceğine inanıyorlar ve dört gözle bekliyorlar seni...yılmadan , tükenmeden bazen bitkin bazen çaresizce bekleyecekler..bekleyeceklerrrr..

Kimileri yalnızlıkla mutlu ,kimileri yoksullukla ,kimileri sevdikleriyle,kimileri de...karanlıkla mutludur..

Bana sorsan benim adımı duyduğunda aklına ilk gelenleri.. şöyle cevaplarım ' Sen kovaladıkça kaçan güneşe benziyosun. 'Sana yaklaştıkça yanıyorum uzaklaştıkça üşüyorum.

Bak mutluluk sana haykırıyorum.
'Bir gün ama bir gün bende seni yaşayacağım. !

31 Temmuz 2012 1-2 dakika 3 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 11 yıl önce

    Denemen çok hoştu biraz şiir tadında, Konu da güzel seçilmiş ama hani biraz uzun olsaydı da hemen bitmeseydi, Tebrikler...

  • 11 yıl önce

    yorumunuz için tesekkür ederim.. ben bu denemeyi epey önce yazmıştım o yüzden kısa kalmışş :))