Nasıl Geçtin Habersiz

Nasıl geçtin gittin yanımdan , nasıl ittin bizi ve geçtin yamacından . Diyemedin mi ben gidiyorum 'Bilinmez 'e diye Can Dostum.
Bil ki meçhul olan buralar sen emin ellerdesin . Bil ki senin yerin yurdun belli , bil ki sen hala aslansın , bil ki sen hala dimdik tüm asaletin ve tüm merhametinle oradasın.
Emanetlerin iyi durumda , 'Bana' emanet ettiklerin hala iyi aklın kalmasın. Beni de bana emanet ettin biliyorum ama Bir ben kalamadım yerimde , bir ben b e n değilim artık. Bir şiir var bilirsin sen ' BABA OLDUKTAN SONRA DAHA ÇOK ÖZLEDİM SENİ ' diye . . Ben baba olmadan da özledim seni , ben hafiflettiğini sandığım geçen senelerde meğer es geçmişim yokluğunun acısını , meğer ertelemişim kaçınılmazımı . .
Büyük değilim artık , senin dediğin gibi ' aslan ' hiç değil . Boynum eğri , omuzlarım düşük , gözlerim dalgın , güçsüz , çaresiz , bitkin , garip ve yılgınım Babam !
Senin gibi olamadım , beceremedim Aslan Babam senin gibi yapamadım . Senin Büyük yokluğunun binde birini kapatamadım. Dik duramadım insanlar karşısında. Sen biliyorum istemezdin boynu bükük kalmamı , istemezdin yokluğundan dolayı bu kadar çaresiz kalmamı . Affet Beni
Hakkını helal et Aslan Yüreklim . . Yine elimden gelenin fazlasını yapacağım , yeter ki senin bıraktıklarına kimse yoksulluğu , çaresizliği , yokluğunu hatırlatmasın , kimse bizi biçare bırakmasın .
Senin Dediğin gibi , Düşenin Dostu Olmaz ...

29 Temmuz 2013 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar