Neredesin Sen Aslında Her Yerdesin

Uzaklara bakıp iç çekiyorum, doğmaktan yılmış güneşe inat hala bir ümitle. Gözüm, yılların vaktini ölçen kol saatime takılıyor. Saat 10.05. Hafif bir meltem eşliğinde dans ediyor saçlarım. Narin kuş cıvıltılarının sesi ruhumu okşuyor, sanki cennette yalın ayak dolaşıyor gibiyim. Bu günde papatyalar selamlıyor beni. Herkesin sevgi uğruna yapraklarını koparttığı papatyalar. Çatlak kaldırımların arasından açan çiçeklerin azminden ve umudundan istiyorum, her sabah kokusuyla içimi ferahlatan kekik çayımı içerken. Benim dünyamda güneş yıldızlara olan saygısından batar, gökyüzümde ışık hiç eksik olmaz. Bir de göç eden güvercinler. Gözlerim en değerli varlığımı arıyor. Bir Neşet Ertaş türküsü çınlıyor kulaklarımda. Neredesin sen? Aslında her yerdesin, hep benimlesin. Sana hasret kollarımın özlemini gidermek istiyorum. Birkaç adımdan hanemdeyim ve sen işte oradasın. Büyük bir coşkuyla kucaklıyorum seni yalnızlığım. Sımsıkı sarılıyorum sana. Seni sarmalamaz isem günlerim güzel geçmiyor. Çünkü insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor. 

09 Mayıs 2021 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar (7)
  • 2 yıl önce

    Ne yazık ki dediğiniz doğru tanıdıkça insanları daha çok çekiliyoruz kabuğumuza Mümin bey kutlarım

  • Biz kendi derinliğimizi bulunca, evren sığ kalıyor evet. Tebrik ederim Mümin Bey. 🍀

  • 2 yıl önce

    Mümin Bey, iyi insanlar da var aramızda ama kötüler o kadar çok arsızlaşmışlar ki gözümüz iyileri göremiyor! Günümüzde onlar egemen.! İnönü, " Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur. " demiştir. Yüreğine, emeğine sağlık. Kutlarım.

  • 2 yıl önce

    Bazı zaman güzelse de yalnızlık çoğu zaman insan dertleşecek birini arar illaki. Çoğu zaman hayatında karşısına kötü insanlar çıktıysa kişinin biraz da bu durumdan dolayı soğuyabiliyor kişi diğer insanlardan, kadın veya erkek olsun. Yalnızlığında kıymetini bilmek lazım, herkes de bir başına kalmayı beceremeyebilir... Bazı zaman yalnızlık yaratıcılığı tetikleyen bir güç olur sanat adına... Yazı kısa olmuş oysa ki cümleler gayet yerinde ve güzeldi, acele etmeyip keşke biraz demlenmesini bekleseydiniz yazının, kutlarım yine de devam okumaya ve yazmaya...