Oğlum Bak Git

Dünya üzerinde kimseler begenmez biz türkleri, bunada pek kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum.Ama biz türkler gerçekten çok asil insanlarız, bazen küçücük bir cümlemizle büyük düşünceler üretiriz.İsyanlarımızı sıgdırız bir kaç kelimeye,bir emekçiyle küçük bir çocugun tatsız şekilde biten kavgasını bile tatlandırırız ticarete bile dökeriz işte biz bu kadar duygusal ve zeki insanlarız..Türkülerimiz var şiirlerimiz bozkırkarımız Yunus EMRE'miz , Necip FAZIL'mız Aşık MAHSUNİŞERİF'lerimiz var bizim ve daha buraya sıgmayacak kadar çok alimlerimiz aşıklarımız var...
Biz böyle bir toplumuz işte ama gelin görünki gençligimize hiç birşey veremiyoruz.Bu gün bizim beş yaşındaki çocukalarımız yabancı şarkılar dinleyip isimlerini bilirken.O şarkıları ezberlenen yabancılar bizi bir kaşık suda boğar.
Bu yüzden bu site üzerinde emegi geçen tüm kurucu arkadaşlara tüm yüreğimle teşekkür ediyorum.Ayrıca katılımda bulunan tüm şaair arkadaşlarıma ağabeylerime kardeşlerimide tüm yüreğimle teşekkür ediyorum.

25 Temmuz 2012 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar (4)
  • 11 yıl önce

    Bence yanılıyorsunuz. Herkesi aynı kefeye koymamalısınız. Ben yaşım küçük olmasına rağmen bir 2 ülke gezdim inanın orada da çok iyi insanlar var. Ayrıca bizim ülkemizde de herkes iyimi iyi olan insanımızda var kötü olan insanımızda var. Bu tür yakıştırmalar zamanında doğu ve güney doğuya da yapılıyordu. O yüzden hiç kimseden böyle sözler duymayı istemiyorum .

  • 11 yıl önce

    Peki abdullah kardeşim neden ülkeni tercih ettin yine? Bence daha biraz daha yol alman gerek ayrıca herkez fikirlerinde özgürdür sen duymak iste yada isteme...

  • 11 yıl önce

    Erkan Abi fikir özgürlüğü var Bende kedime göre dogru olanı veya yanlış olanı söyledim. Herkesin fikir özgürlüğü var değilmi ?

  • 11 yıl önce

    güzel kardeşim seninkisi bir emir kipi mayetinde olmuş.Neyse canım kardeşim bu kadar yormaya gerek yok.