Oku Düşün ve Hayatını Yaşa

Bazen durup sormak lazım ben bu koca kainata neden varım ne yapmaktır amacım.

Dünya dertleri bitmez aptal kasıntılar anlamsız sözler çekilmeyen ruhlar kokmuş bedenler bazen bunlardan daha fazlası kendimiz kendi kendimiz çöp oluruz. Daraltırız ruhumuzu durduk yere sıkıntı yaradırız kendimize oysa düşünün.

Güzel bir eşiniz var ve sizi seviyor ne olmuş biraz maddi sıkıntınız varsa para size aşkla bakan 2 göz satın alabilirmi üstelik karşılıksız olmanın saflıgınıda katacak.

Güzel bir çoçuğunuz var onun büyümesini görüp nasıl heycanlanıyorsunuz onun ilk adımları anne baba demeleri bana bunun fiyatını verin ne kadar.

Tamam belki çoçugunuz yok ama dünyanın sonu deyilki hemen karadenizde gemilerinizi batırmayın dünya güzeli bir eşiniz var.

Sevgiliniz yok çok kötü öldürün kendinizi. Şaka tabikide sizi o kadar çok seven anne babanız var kardeşleriniz var bir sevğili her zaman bulunurda anne bulunurmu üzmeye değermi iki ğün sonra o da yanında olmazsa hangi sevğili annenin yerini tutacak?

Hayata sağlıktan önemlisi var mı eliniz kolunuz sağlam... olmadımı oda kusur deyil şu an bu yazıyı okuyorsanız ne mutlu size akıl sağlıgız yerinde.

Yanınızdaki sevdiğinize anlamsız tavır yaptıgınızda farkında olmadan kendinizi yoruyorsunuz değermiydi üzerindeki o buluza o kadar kırmaya 10 ytl lik bir kumaş kalp kırma nedeni olmaz.

Ne var çocugunuz 2 damla meyve suyunu halıya döktüyse değermi onun minik yüregini kırmaya
Ya kızacak bir çocugunuz olmaysaydı..

Anlamsız şeylere kafanızı takıp bu 3 yada 2 günlük dünyada yormayın bedeinizi ruhunuzu değmez.

Hayatınıza engeller koymayın engelleriniz varsa bunları açmaya çalışın. Hayatında engeller olupta bu engelleri aşamaynlara yardımcı olun baktınız olmuyor boş verin bir insanın kendıne yaptıgı kötülügü kimse kımseye yapmaz ne yazık kı..

Nefes alıyorsanız her gün kalktıgınızda sabah çayınızı içiyorsanız akşam karnınız tok yatıyorsanız..
Ve yattıgnızda aynı yatakta sıcak bir kalbe sarılıyorsanız...
Anneniz babaniz iyi geceler yavrum diyorsa...

ötesi var mı bunların dünya bir soda şişesidir bir kere açtıgınızda içmek için zamanınız uzun deyildir yoksa gazı kaçar eski tadı kalmaz sen bunu okuyorsa şunu unutma anını yaşa seni üzmelerine izin verme üzülmek için ugraşma neşelenmek için uğraş ve kaybetiklerine deyil elindekilere bak yapılanları değerlendır yapamadıklarını deyil....

20 Ağustos 2008 2-3 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    Nefes alıyorsanız her gün kalktıgınızda sabah çayınızı içiyorsanız akşam karnınız tok yatıyorsanız.. Ve yattıgnızda aynı yatakta sıcak bir kalbe sarılıyorsanız... haklısınız, hayat küçücük şeylerle ihmat edilemeyecek kadar kısa... teşekkürler...

  • 15 yıl önce

    çok dogru şeyler tebrikler...👍