Okyanus Hepinize

Korsan hikayelerinde müthiş bir çekicilik olur, yüzlerce yıl önceden bir olayı kesin olarak bilmemiz mümkün değildir tabi,ama günümüze ulaşana kadar milyonlarca insan tarafından dilden dile , kulaktan kulağa yayılarak gelişimini tamamlamıştır. Hepimizi heyecanlandıran, bazılarımıza gurur veren tatlı söylentilere karşı bizim de ufak birkaç eklemelerimizin olması doğaldır.

Krala bile direnen bu insanlar, kendi dünyaları olan denizlerin tek hakimi olmak için amansızca mücadelelere girişmişler, bir kazanan olmuş mudur bilemiyorum. Denizler ,kara parçalarından çok daha fazla olduğu için zamanla karaya sığamayan insanlar ,denizlere de hakim olmak için gemicilik alanına çok önem vermişlerdir. İşlenmiş hayat verici, bağış sonu mutluluk öteden kalan gelenekleri yaşatmanın yollarını ararken,aslında hiç olmadık bir şekilde insan davranışlarının çeşitli halleriyle de karşılaşmıştır.

Ezilen ve ezen, çarkların dönmesi güçlüden yana olduğundan, buna bir başkaldırma hali de diyebiliriz, korsanlar ilk olarak bu şekilde doğmuş olabilir, zamanla kendi içlerinde de bir hiyerarşi olmuştur mutlaka, yasaklanılan davranışların bilime uygun olduğu kanıtlanamaz mı peki? Hiç geçmeyeceğini düşünürken de geçen bu dalga hali, denizlerin, okyanusların hoşnut olamayacağı kadar dışa dönük olacağı o zamandan kestirilemezdi, arada düzgün kişiler doğruyu söylese bile, birçok insan dinin etkisi altında olduğundan, bir büyü hali, bir gerçeğe gözlerini kapatma hali söz konusuydu.

Hatalardan ders alma zamanı ne zaman gelecekti de, bu diyagramlara göre hareket tasarrufu yapılan açık alanlarda boşluk yaratılacaktı, bu anlamama hali devamı boyunca gemi içinde nasıl beslendikleri,ne yiyip ne içtiklerini araştırmak gerekiyordu, bol dumanlı gecelerde, o zaman kafayı bulmak için şaraptan başka rom da kullanılıyor olabilir, daha başka şeyler de vardır mutlaka, ama en önemlisi cinsel hayatları nasıldır sorusu mudur sizce? Bence öyle değildir, benim hiç umurumda değil korsanların cinsel hayatı. İyi de arkadaş o zaman niye yazıyorsun bunca şeyi diyebilirisiniz, yazmak uykumu açıyor, yaratıcı yazım sürecine katkıda bulunmak isteyenlerden biri olmak istiyor olabilirim.

03 Mayıs 2013 2-3 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar