Ölümden Dahada Beterdir

- Bir tek kişi yalınız bir bireydir verdiği çabalar ve harcadığı enerji bütün sorunları yok etmeye yetmeyecektir bu çaba toplum adına yapılıyorsa ki birde toplumda buna destek vermiyorsa sonunun bir çıkmaza gittiği kaçınılmaz olur. Gerçekten ezilmeyi ve yok olmayı istemeyenler bana ne deyip de hiç bir zaman duramaz. Vatan için Millet için verilen mücadeleye saygı duymak gerekir, vatan Milletin üzerinde yaşadığı ortak bir yaşam alanıdır ve kara parçasıdır bu ortak yaşam alanına saldıranlara karşı mücadele verenler önceleri hafife alınsa da bu verilen mücadele müşterektir müşterek vatan için verilen bir mücadeledir bu. Herkim ki verilen bu tür mücadeleye ayrımcı bir düşünceyle yaklaşır ve mücadele verenleri aşağılayıp yok etmeye çalışırsa kuzgunların önündeki diksin dirici yiyeceğe benzer.

--- Yaratılmışların en şereflisi olana insan her şeyin bir sonu olduğunu bilmek zorundadır yaşamında kendisi için bir sonu vardır ancak soyunun devamı için özgürce yaşayacağı bir vatana ihtiyacını da bilir ve kendinden sonraki soyuna ve evlatlarına bu özgürce yaşanması gereken vatanı bırakmak zorundadır. İnsanlığın var olduğu günden beri yaşamın her alanında bazen açık bazen de örtülü olarak bir savaş vardır bu savaş bazen farkında olmadan insanın kendisiyle yapılır bazen de hayatla olur ama en etkili savaş bu dünyada neslinin devamı için dış güçlere karşı verilen savaştır ki bunu adı da ölüm kalım savaşı dır. 1919- Yılında biz bu savaşı emperyalizme karşı vermişiz ve bizlerin ataları bu savaşı kazanarak bize özgürce yaşayacağımız bir vatan bırakmışlardır. Ancak bu sömürü düzeninin kan emen vampirleri bize tekrar bazen açıktan bezende gizli gizli saldırmaktadırlar içerideki yetiştirilmiş görevlileri sayesinde Halkı geçim derdine düşürüp bazı değerleri yok etmek için bir karamsarlık tohumu ekmişlerdir. Bunun adına da komşularla sıfır sorun ve geçim derdi denmiştir.

-- Geçinmek ve yaşamımızı daha rahat sürdürebileceğimiz her türlü imkanları elimizden alan ve bizlerin düşünme güdülerini başka şeylere yönlendiren kendilerine toplum mühendisi diye isim takanlar, insanların akıllarına sadece ve sadece tek derdin karın doyurmak ve geçinmek olduğu duygusunu enjekte etmişlerdir ve bir afyon gibi uyuşturup insanları asılsız ve insanlığa katkısı olmayan bir takım yayınlarla, Milli ve manevi değerlerden uzaklaştırmayı başarmışlardır en azından toplumun bir kısmını alıştırmışlar dır. Bağımsızlığımızı dahi tartışma konusu yapmayı hiç yüzleri kızarmadan tartışmaya açmışlardır.
Ne kadar duyarsız olmuşu-ski korkmadan ölüme bile meydan okumamız gerekirken aç kalmaktan korkup yapılan ihanete boyun eğerek yaşıyoruz çoğumuz. Bu Şekildeki bir yaşam Ölümden daha beterdir.


25 Kasım 2013

25 Kasım 2013 2-3 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar