Onlar Av Hayvanı Değildir

Sözde okadar çok severler ki kendi eşlerini hiç sevmedikleri kadar .Okeda çok seviyorsan o kadın için eşini bırakabilirmisin hayır eşinden asla vazgeçmez öyleyse adam ol be kardeşim bari adam olamıyorsan adam taklidi yap .
Macera istiyorsan macera filmlerine git .
Çıkarlarin için insanları kullanma evdeki karına sahip çık ne kimsenin kimsesi ol nede kimse kimsen olsun.
Evli erkeklere disardan baktığın zaman namus abidesi , evine sadık ,eşini ihmal etmeyen , romantik dört dörtlük tam bir aile babası dışardan bakınca imrenilir içine girersen igrenilir .
Hemende havalara girer en yakışıklı mükemmel odur . Ona göre nete giren kadın mesaj atan mesajına cevap veren ilgi istiyordur .
Bu kafayla anca ahıra girer ot dökülse salata diye yer .
Başka kadınlara sempatik romantik gözükmeye çalışır kendini bişey zanneder. Adı adam olan bu yaratıklar sen evdeki karına bir çift tatlı söz söyledinmi ? bir defa çiçekle gittimi ? akşam yemeğini hazırladinmi ?
yolda güzel bir bayan görünce başını çevirdinmi ? Böylelerine sorarsan namus abidesidir . Evli bekar demeden önüne gelene bakar çicek gönderir kur yapar. Aynı şeyi bir başkası karısına yapsa ne yapar kan beynine sıçrar .Namus cinayetleri işler kendisi için nornal saydığı davranışları eşine yapılsa namus abidesi kesilir ondan doğrusu ,ondan dürüstü yoktur .Gözünü kırpmadan cinayet işler aynı şeyleri kendininde yaptığını hiç düşünmeden hemde ortalıkta kasıla kasıla yürür , görünürde tam bir adam gibi konuşur .
Birgünbir başkasıdaonun karısına aynı şeyleri yapabileceğini hiç düşünmez . onun yaptığı kadınlarında eşi ,çocuğu anne babası abisi olduğunu hiç düşünmez başkalarının namusunu kendi namusu gibi gören akıllı insan zaten böyle yapmaz Toplumda böyle kendini bilmezler hep oldu olacakta .
Ailesine ve değerlere saygı duyan insanlarda görmek mümkün sayılarının gün geçtikçe artması dileğiyle
Nete giren kadınlar av hayvanı değildir .
Kültürlü eğitime gelenek ve göreneklerimize aile değerlerine önem veren sağlıklı kültürlü nesiller yetiştirmek için bol bol kitap okuyan araştıran bireyler sağlıklı bir nesil sağlıklı insanlar temennisiyle .

08 Ekim 2015 2-3 dakika 46 denemesi var.
Yorumlar