Onlar Size Emanet!

Peygamberimizin de söylediği gibi konuşamayan, dertlerini anlatamayan hayvanlar, yüce yaratıcı tarafından bizlere emanet edilmiştir.

Havaların çok sıcak ve kurak olduğu bu günlerde, insanların olduğu kadar hayvanların da içecek temiz suya ihtiyaçları var. Lütfen yıkayacağınız plastik yoğurt kaplarına, içme suyu koyup, ağaç altlarına ve çöp bidonları yakınlarına sahipsiz hayvanlar için bırakınız.

Sokak hayvanları adına şimdiden teşekkürler.

23 Temmuz 2010 30-60sn 138 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 13 yıl önce

    İzmir bu konuda çok duyarlı,adım başı su ve mama görmek beni mutlu ediyor,mutlaka dolu pet şişeyle çıkıyoruz ve kaplara su bırakıyoruz..

    Davetinin kabul görür inşallah..👍

  • 13 yıl önce

    Kendi susuz kalmışlığını açlığını düşünürken zifiri gecede yalnız olmadığını, çöp bidonlarından kırıntılar toplayan kedileri köpekleri, börtü böceği, bir somun ekmek için kağıt toplayan çocukları, işten eve giderken sokaktan gelip geçenleri, onların yüzlerindeki yalancı mutluluk ifadelerini seyrettin mi? seyrederken kabus dolu rüyalarla uyudun mu hiç ?

    Açlığın ve soğuk gecelerin çaresizliği nasıldır bilir misin ?

    👍 Çevrsine duyarlı insanların varlığı sürdükçe insanlık ölmez.. İyi ki varsınız, iyi ki çoksunuz. Din adına yatıp kalmkamkla insan olunmaz Dünya Allahın gazabından silerin sayesinde korunuyor. Bütün canlılara saygı duyan çevre dostlarına saygılar..

    Elleriniz ayaklarınız dert görmesin.. 👍

    Canlılar adına teşekkürler..