Onuncu Köyün Sakinleri

Bugün pazar, Ruhat Mengi'nin beş yıldır süren, her konuda katılmasa da, benim gibi çok insanın tiryakisi olduğu, "Her Açıdan proğramı" demokrasi ve düşünce özgürlüğü konusunda nutuklar atan, ama gerçekte, yalnız kendisi gibi düşünenlerin özgürce düşüncelerini söylemesine izin veren, pekçok aklı başında isim tarafından faşist ve baskıcı bir yöne doğru hızla kaydığı konusunda haklı olarak eleştirilen iktidarın yandaşı, baskıcı gizli eller tarafından yayından kaldırıldı.

İçimizde bir boşluk ve baskıcı iktidara karşı inadına bir muhalefet sessizce, hızla daha da büyüyor şimdi.

Zaten, Ergenekon Davası kullanılarak içeriye atılmamış, koltuklarından edilmemiş ya da paranın ve önerilen olanakların sarhoşluğuyla satın alınamamış, kaç gazeteci, kaç proğram kalmıştı ki?

Onlar da gizli ve kirli eller tarafından birer, birer susturuluyorlar.

Ya da susturuldukları sanılıyor. Oysa, bu gaflet içindekiler bilmiyorlar mı? Her zaman, doğru söyledikleri için dokuz köyden kovulanların, sığınacağı onuncu bir köy mevcuttur.

Yapılanlar sayesinde, onuncu köyün sakinlerinin nufusu hızlı bir şekilde artıyor ve zamanı gelince bu Doğrucu Davutlar, üzerlerine düşen görevleri en iyi şekide yapacaklar!!

"DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR", Onuncu köyden sesleniyoruz.
Gerçek Demokrat ve hakça bir yönetim istiyoruz.

06 Haziran 2010 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    Sayın Ruhat Mengi'nin "Her Açıdan" tv programını hiç kaçırmamaya, baştan sona izlemeye çalışanlardanım. Konuklarıyla ve konularıyla aydınlık saçıyordu. Söndürülmesi/yayından kaldırılması içimi acıtmış ve umudumu sarsmıştır.

    (Bu arada, siyaset bilimcisi,yazar sayın Nuray Mert'in katıldığı programlarda, öteki konuklardan farklı duruşunun, karşıtlarını rahatsız ettiği de "not edilmiş"tir...)

    Adresi bilinmeyen "onuncu köy"ün kapasitesi dolup taşmış olmalıdır ki bazıları küskünler/suskunlar köyüne taşınmak zorunda kalmaktadır.

    Sesinize/çağrınıza katılıyor, kutluyorum.