Rahmet Dileyerek

Yeni yıl kutladıkları için hunharca öldürülen tüm canlarımıza Allah tan rahmet diliyorum. Bu kanla beslenen vampirlere yol gösteren, onları teşvik edip, dini kullanan diyanet ve tüm yobazlara bir sözüm olacak.
( The history of Santa Claus, or Father Christmas, dates back to the 4th century, when a priest from the area that is now Turkey came on the scene. He was known for his generosity, said to have performed miracles and eventually became Saint Nicholas, the protector saint of children. )
Burada 4. yüzyılda Santa Claus ( Noel baba) Türkiye'de yaşamış. Kendisi din adamı çocukları sevindirmeyi seven cömert bir insanmış. Bu güzel özellikleri nedeniyle ermiş olarak kabul edilmiş. Ben 62 yaşındayım hayatım boyu hep yeni yıl kutlamışızdır. Ne güzel şeydir komşuların, akrabaların, ailelerin bir arada olması.... 1 yılı daha sağlıkla bitirmeleri ve yeni yıl için hep iyileri dilemek. Soruyorum ; biz müslümanlar dileklerimizi Allah'tan istemez miyiz ? Bu nasıl günah olabilir? Hatta 1952 yılı yerli filmlerde bile Noel baba ve yeni yıl kutlamaları vardır. 2016'nın son günü 64 yıl geri mi gittik diyeceğim ama Santa Claus 4. yüzyılda Türkiye'de ise acaba biz 17 yüzyıl mı geri gittik ?
Hristiyanlar kutlamalarını Christmas adıyla, 25 Aralık Hz. İsa nın doğum tarihi olarak kabul edilen günde yaparlar. Christması bile kutlasak bize günah olamaz çünkü Hz. İsa kitap gelen 4 büyük peygamberden biridir. Kuran- ı Kerimi okuyan herkes bilir ki Hz. İsa ve annesi Hz. Meryem'e geniş yer verilmiştir. Hatta biliyor musunuz İncil'de bile Hz. Meryem' den daha az söz edilmiştir.
Tabi ki işlenen cinayetlerin hepsi dinin arkasına sığınan bölücüler tarafından yapılmakta olup, önemli olan günah ve sevap değildir. Güzel vatanımızı cehenneme çevirmek, bölmek ve yok etmek. Boşuna uğraşmayın bizler Atamız gibi hem dinimizi, hem tarihimizi, hem cumhuriyetimizi ve laikliği iyi biliriz.

02 Ocak 2017 1-2 dakika 10 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 7 yıl önce

    Günün yazısını ve yazarımızı kutlarızud83eudd20ud83eudd20