Ruh Sevişmesi

Ruhların birbirini sevebileceğini biliyorsun,değil mi? Uçuşan yapraklarla ruhlar birbirine karışıyor.Rüzgarla dağılıyor ruhumun zerrecikleri,damlaları. O mağaranın dibinde kalmış kurt görüntüsündeki gözleri ışıl ışıl bir kuzunun gözlerinde; acının ya da mutluluğun kutsandığı saydam sıvı,içini yakan zehir, yavaş yavaş akıyor. Mağarada yankılanan suyun gürültüsünü,içini ürperten sessizliği parçalara bölen,zamanın akışını sağlayan ,hep bir ırmağın taşkınlığında,kimi zaman dinginliğinde olmayı arzulayan sessizlik susuyor.Adımlarımın hızlanmasıyla gölgeleri büyüyor duvarların. Anıların serinliğinde diriliyor bedenim,yüzüm,ellerim.saçlarım daha gür çıkmaya başlıyor,gözlerim daha çok parlıyor. O suya girdikten sonra vücudumun sesini duyuyorum açacak yeşil yaprakların,çiçeklerin kıpırdayışı baharla aynı zamana denk düşüyor. Su veriyorsun,dallanıp budaklanıyor küçük yeşil yapraklar.Su veriyorsun kalbinin açmamış tohumlarına, kasımpatılar gibi aniden,bir müjde gibi doğuveriyorlar..
Ruhlar birbirini sever.....Bunu biliyorsun,değil mi?
Çakıltaşları gölün kenarında
Gözlerini kapamış
Oyun oynuyor.
Taşlar oyun oynuyor gölün kenarında.

Soğuk bir mevsim,ya da bir gün.
Ya da bir an.
Yanyana taşlar,üst üste
Gölün kenarında,
Suyun kenarında.
Birbirlerinin böylesine yakınında.
Oyun oynuyorlar...

Parkta insanlar
Sıcak bir şehir,
Aydınlık gün.
Aşk kokuyor rüzgar...
İnsanlar yanyana
Oyun oynuyorlar....
şubat -1995 -

13 Kasım 2009 1-2 dakika 31 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 14 yıl önce

    Su veriyorsun,dallanıp budaklanıyor küçük yeşil yapraklar.Su veriyorsun kalbinin açmamış tohumlarına, kasımpatılar gibi aniden,bir müjde gibi doğuveriyorlar.. Ruhlar birbirini sever.....Bunu biliyorsun,değil mi?

    RUHUM SEVDİ BU DENEMEYİ TEBRİKLERRRR 👍👍👍

  • 14 yıl önce

    Mesaj Gönder Favori Üye Listeme Ekle Engelle Bu Yoruma Cevap Yaz

    27 Mayıs 2009 Çarşamba 22:26:47 sen hiç bensiz ölümü kucakladın mı,, tam sevmeye meyil etmişken akıllarımız,, ve mantık denilen yosmanın dışına çıkabildik mi söyle..

    biliyorum şimdi,, çünkü yaşıyorum..

    sen oyunu kurallarına göre oynadık diyeceksin yine mantık çerçevesi içinde,, bense düşüneceğim ne kadar çok sevdiğini bu kaypak yosmayı ve seni bir gün yarı yolda bırakcağını aklıma getirdim,, polisleri görünce..

    sırlar bir hainin eline geçtiğinde,, sevgili sırdaş bilip bir yosmaya sarıldığında aşk biter (mantık çerçevesi içinde)..

    kutlarım.