Rüyada Facebook Görmek

Çoğu insanların gün içinde yaşadıkları olaylar bilinçaltlarına yerleşir ve rüyalarında görürler.

Sizler; sosyal paylaşım platformu ve modern düşüncenin ortak zevki olan Facebooku rüyanız da gördünüz mü ?

Şimdi ne dediğinizi duyuyorum ‘' F a c e b o o k ‘' yüzünden uyuyamıyoruz ki, rüyasını görelim.
Haklısınız.

Ama mutlaka uyuyacağız.

Uyudunuz....

Ve rüyanızda facebook hesabı açtığınızı, konuştuğunuzu, mesajlaştığınızı,facebook hesabını sildiğinizi, facebook hesabınızın çalınması ve silinmesini gördünüz mü ?

Peki bu rüyalar ne anlama geldiğini merak ediyor musunuz ?

İşte facebook ile ilgili rüyalarınız ve yorumları.

RÜYADA FACEBOOK HESABI AÇMAK;

Rüyada facebook açmak, mağlubiyetten sonra beklediği berekete, uzun bir bekleyişin sonunda umduğu toplu paraya, zorlukla beklediği refaha, şöhrete ulaşmaya işarettir, Rüyanız olumlu şekliyle: facebook açmak, zahmetle hak ettiği saygınlığa, sıkıntıya düşerek düşlediği zafere, cefa ile birlikte özlediği varlığa, uğraş vererek özlediği sevince, zorlukla birlikte ulaştığı mutluluğa, zorlukların sonrasında kavuştuğu başarıya, zorlukları aşarak kavuştuğu toplu mala, zorlukların sonrasında ümit ettiği ticari kazanca, zorluklarla mücadele ederek hasret duyduğu itibara, zahmetle birlikte hak edilen rahatlığa, yardım alarak hasret duyduğu ferahlığa, kaybettikten sonra özlediği feraha, hasret duyduğu mülke, sıkıntı çekerek hak ettiği iyiliğe, sıkıntıları aşarak kazandığı daha sağlıklı bir hayata, maddi yükü bulunan tanıdıktan uzaklaşılacağına, zahmetle birlikte umduğu şerefe anlamıyla tabir edilir.

RÜYADA FACEBOOKTA KONUŞMAK;

Rüyada facebookta konuşmak, bazı şeyler için aceleci davranmamalı, düşünerek karar vermeniz anlamına aksi takdirde kötü sonuçlara yol açabilir yenilik güzel ilişki ve sıkı dostluklar kurmak ile tabir edilip yorumlanır.

RÜYADA FACEBOOKTA MESAJLAŞMAK;

Rüyada facebookta mesajlaşmak, eşiyle olan tutum daha da iyiye çevirmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstermek Bu durum her iki taraf içinde mutluluk yaratmak ile tabir edilip yorumlanır.

RÜYADA FACEBOOK HESABI SİLMEK;

Rüyada facebook hesabı silmek, yeni aşkların da başlangıcının habercisi olarak yorumlanabilir. Yakın bir arkadaşla yanlış anlamalar üzerine kırgınlık yaşanacağına bu kırgınlığın uzun süreceğini de bildirir. Kendisini haklı gören rüya sahibinin hata yaptığı bir konuda özür dilemediği için sevdiği insanları kaybetme tehlikesi yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağı ile tabir edilip yorumlanır.

RÜYADA FACEBOOK HESABI ÇALINMASI ve SİLİNMESİ;

Rüyada facebook hesabının çalındığını veya silindiğini görmek ani kararlar almanıza ve bir konudan dolayı şikayetçi olacağınızla tabir edilip yorumlanır.

04 Ocak 2016 2-3 dakika 153 denemesi var.
Yorumlar