Rüyalarıma Gelme

Ne çok severdim ben uykuları rüyaları, senden ayrılana kadar. Hani her gün kısada olsa vedalaşırdık ya sevmediğim kara akşamın sonları oysa sabah gene sen tutup kaldıracaksın beni rüyalarımdan, işte gene de neşeli ayrılırdım senden. Çünkü rüyalarımda buluşacaktık seninle hem de kimselerin görme imkanı olmazdı özgürdük sabahlara kadar.







Ayrılmaya gönlüm öyle razı gelir, rüyalarda bulurdum seni. Sanki gerçek gibi idi sarılmaların öpmelerin rüyalarımı bitiren o kestik gözlerin nefesimi keser uyandırırdı sabahları gene aynı saate sana gelme saatinde.







Ve sen gittin bende bıraktın ellerimi görmüyorum uğrunda öldüğüm o ölüm istediğim gözlerini. Sarılamıyorum ince beline koklayamıyorum çiçek kıskandıran teninin kokusunu, ve saçların derin kokusunu içime çektiğim uğrunda ölsem dediğim rüzgarların dans etmek için daha hızlı estiği saçların yok artık bu aşktan uzak ulaşamayacağım yükseklikte.







Rüyalarımda görmek istemiyorum artık seni, ne seni ne kadife tenini, ne mağrur gözlerini seviyorum seni hem de çok sözlerini. İçimi yakıyor o sarhoş eden rüyalar artık nedeni ne olabilir.Sabah kalktığımda sadece rüya olacak sadece bir iki saniyelik görüntüler sen tutmayacaksın uyandırmak için dudaklarımı.






Yorgun vücudum dayanamamış bu aşkın ağırlığına dalmışım bir ara rüyalara, Sen varsın karşımda koşup geliyorsun bana Allah'ım bitmesin bu an ne Olur...
Geliyorsun geliyorsun ilk günkü gibi içten sarıyorsun kucaklıyorsun beni öyle sıkı ki nefesim kesiliyor daralıyorum sonra ilk öpüşün öyle sıcak ki Kül ediyor ruhumu ve ilk heyecanım kalbim yok adeta normal bir kalp dayanmaz bu heyecanlara...






Bir keskin soğuk bir an titretiyor beni, gözlerimi açıyorum yatağımdayım, bu rüyanın bitmesine sebep olan lanet odamın penceresi, açık unutmuşum bana sormadan almış sabah ayazını içeriye yatağıma kadar getirmiş..







Fark ediyorum yastığımda ki ıslaklığı, kan ağlamış gözlerim kızıl ıslaklık sarmış rüyalarımı. Gittiğinden beri hiçbir şey bu kadar yakmamıştı canımı sadece iki saniyelik görüntülerdi rüyalarımı kanatan.







Ne olur sevgili gelme gelme de rüyalarıma rahat uyuyayım eski günlerdeki gibi mutlu sabahları düşleyerek penceremdeki çiçeklerin açacağını düşleyerek. Bilir misin rüyalarımda seni görüp sensizlik acım büyümesin diye uyku uyumamayı. Düşün rahat bırak rüyalarımı....

15 Eylül 2008 2-3 dakika 22 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    Canım ya..

    Uzun uzun yazmak istemedim açıkçası.. Çünkü öyle güzel ifade etmişsin ki herşeyi..

    Yüreğine sağlık demek düşer bize..

  • 15 yıl önce

    riya görmek yinede güzeldir tebrikler 👍👍