Senli Düşler (Günlük)

İşte Bir pazar daha dökülüyor ellerimizden..Özlem biriktirdiğimiz yüreklerimizden..Tatiller işkenceye dönüşüyor böyle zamanlarda..Sonsuzluğa dakika saydığımız anlarda.Gerçek aşıklar bilir ancak beklemenin şiddetini..İnsanı deli eden, ayrılığın hiddetini..

Senli düşlerle avunurken ben, sonsuzluk eşlik ediyor bu yolculuğa.Sevginin sınırsızlığı gibi.. Seninle gelen sonsuzluk da..Ebedi mutluluk dünyadan geçer bilirim..Mamur olsun diye kalp evim, hep seni ekip biçerim..Gecelerde düş diye topladığım, gündüzlerde umut diye dağıttığım hep "senli günlerimiz "sevgili..

"Bir gün olur ya sevgili!.. Bir kart atarız biz de, Mekke'li bir sabahtan..Kudüs'te akşam güneşi eşlik eder sevgiden coşan kalbimize..El ele, yürek yüreğe taşarken biz, dünya kıyama durur sevgimizden"..

Seni sevmenin sükünetini bilemezsin sevgili!..Sevildiğini bilmenin güzelliğini..Hep imkansız sandığımız aşklar eşlik etti hazanlarımıza..Gerçek sevenler, meğer bir nefes kadar yakınımızda..Sınavımızın bitmesini beklediler belki de..Hor görülmeden de sevileceğimizi öğrettiler bize..

Acılar kadar da mutluluklarımın olacağını bilmezdim senden önce..Hep kahır sandığımız şu alemde..Sevdiğim kadar sevileceğimi hayal etmezdim..Hayalden öte bir gerçek olduğunu görmeden önce..

Her düşte biraz sen, biraz ben varım öyle ki..Ötelere kurulmuş, sağlam ve derin kökleri.Bu sevgi değil mi sevgili, güzel işleri yaptıran?..Seherlerde senli düşlerle, sabaha uyandıran..Bir heyecanla güne başlatan..Kavuşmaları hayal ettikçe, ruhuma can katan..

Düşler senli olunca, günler seni sayıyor..Dünler acılı olunca, gelmesi gerekenler çok beklemiyor.Mutluluk bir tık sesiyle işte kapımızda.."Sen de kapıyı açmak gerektiğinde çok bekleme"!..Acı kadar mutluluğa da kapı aralamalayız ki dünyada.. Sadakası olsun her bir tebessüm, kendimizi yokuşa sürdüğümüz yollarda..

"Hep dostlar uzak sandık şu alemde..Yerli yersiz uzaklaştıran bizdik onları aslında her yerde..İlk fırsatta döven, sözlerimizle inciten hep bizdik..Kendimizi oynadığımızı sandığımızda, kaybettiğimiz benliğimizle hep yenilen bizdik"..

İşte bir pazar daha dökülüyor ellerimizden..Biz hep yarınları özlerken..Pazarlar sancılıdır bu yüzden..Ertesi bir pazarı beklerken..Umutlar gibidir yarınlar da..Hiç olmadığı kadar vardır..Hep olacağını sanışımız kadar yalandır..Yine de bir ümit der bekleriz yarınları..Senli benli düşlerle, bizi yar deyip bağrına basanları..Artık umursamayız yollara koyanları..Bir serseri edasıyla, kalbimizi dumana katanları..

Senli düşler desek de adına, kesişmeden hayaller, asla kanma!..Ayrıysa yürekler, yar sanıp.. bağrına basma, olur olma herkesi..Aynı hedefe birlikte gitmek se hayat, yoldan kaçanları arama asla..

İşte koca bir ömür dökülüyor ellerimizden..Biz hep olmazları isterken..Dünya sancılıdır bu yüzden..Hırsların döngüsünde savrulurken.."Bir pazar günü sana dalmaktı hayat..Sensiz mekanlarda seni aramaktı..Senli düşlerle bir sabah, gülüşünle uyanmaktı ..Hayat!..Günahlara rağmen, ayakta durabilmekti en çok..Şeytanları, umut cehenneminde yakmaktı"..

Olur ya bir sabah sevgili..Mekke'den gelen esinti, kenetler kalbimizi..Medine sarar düşlerimizi..Yollara vurduğumuz, yüreğimizi..El ele gönül gönüle bir sabah, Kabe'de buluruz kendimizi..İncinmeden, incitmeden kimseyi.. Mamur kılarız kalp evimizi..Olur ya bir sabah sevgili!..



..................................

05 Nisan 2011 3-4 dakika 243 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar