Sergilediğimiz Yaza Dair düşlerimiz Yapraklarını Sarartarak Sonbahar Gibi Gönlümüzden Düşerken


Sergilediğimiz yaza dair düşlerimiz yapraklarını sarartarak sonbahar gibi gönlümüzden düşerken. Sergilediğimiz yaza dair düşlerimiz yapraklarını sarartarak sonbahar gibi gönlümüzden düşerken, düşüşüyle özlemle aynı duyguları yazın tekrar yenileriyle hissetmek için sararan sarı yaprakların arasına karıştırarak saklamaya başladık. Yeni düşlere hayallere yeniden saraylar düşler merkezi kurmak için yaptığımız yeniden bir hazırlık gibidir sonbahar.

Bizler için veremediğimiz yeni bir yanıt inşa edemediklerimiz için inşa, inşa etmeyince halini gösteren ihya et diyen bir yoldaş mesaj, unutunca boş kubbede boşluktan yalnızlıkla bir ömrün geçince halini anlatan sonbahar. Yeni insanları ey insan artık gönül evine et misafir insanları yoksa sana dair yaşanır kılan ne kalacak geride bak ta ibret al dercesine gelen bir dost SONBAHAR. 

Yıkılmaz duvarlarla ördüğün yüreğinin duvarını yık diyen SONBAHAR. Anına canına bakışına bir gülümseme ekle ben gelmedim hüzün için, senin kapında sana göz kırpan bir dost mevsimim, anla artık gelişimİ diyen SONBAHAR. Hoş geldin mesajınla ey güzel sonbahar, vesselam, selamlarımla.

Mehmet Aluç. 

03 Eylül 2020 1-2 dakika 29 denemesi var.
Yorumlar