Sevdanın Adı Sen

Dili çözüldü aşkın sıcak ellerinde. Sende başlayan
Ve bende bitmeyen bir aşka gebeyiz. İyi ki varsın aşkım, beyaz bir bulutsun, artık ne düşlerime, ne geceme ne de gündüzüme yağmur yağmayacak..
Sevdanın adı 'Sen' olduğundan beri üşümüyor zavallı yüreğim, çaresiz kalmıyorum sabrın eşiğinde ve olmayacak bir acının peşinde günlerimi heder etmiyorum..
Ellerime bulaştığından beri mutluluğun, gülüşümle su veriyorum çiçeklere, aşka meydan okuyorum, hatta deli bir sevinçle uyanıyorum gecelere..
Artık sen varsın düşlerimde. 'Aşkım' diyebildiğim noktada sen başlıyorsun. Hiç bitmiyor hayalim, sana dönüşüyor rüyalar da artık, adınla uyanıyorum..
İyi ki varsın canım. Selamınla bakıyorum hayata. Senin renginle alev alıyorum. Cennet suyuna doymak gibi aşk suyumu ellerinden içiyorum..
Yabani bir hayvan dedim aşka. Sen onu yüreğinle ehlileştirdin. Korkmaz oldum yasak anılarımdan, kaçmaz oldum en deli anlarımdan. Artık korkunç değil karanlığı gecelerin..
Şimdi seninle başlıyor hecelerim. Adın ki besmeleden sonra dilimde. Varlığın ki bundan sonra göğsümde sakladığım ve koruyabildiğim tek gerçeğim..
İyi ki varsın aşkım, iyi ki geldin..

01 Ekim 2010 1-2 dakika 30 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (6)
  • 13 yıl önce

    yüreğine ve kalemine şağlık Eylülün KIZI

  • 13 yıl önce

    güzel olmuş:D

  • 13 yıl önce

    Güzel bir başlık altında içten ve duygulu bir deneme. başarılı yazarını tüm kalbimle kutluyor sevgilerimi sunuyorum...

  • 13 yıl önce

    Bu yazıyı daha önce ham haliyle okudum. Harika bir yazı. Çünkü Filiz bu yazıyı el yazısı ile iletmişti bana... Adın ki besmeleden sonra dilim.. Seni öpüyorum Filizciğim harika olmuş

  • 13 yıl önce

    İyi ki var..

    Bu kelime her zaman güzeldir..

    Tebriklerimle..