Sevgi

Ne güzeldir dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara sevgiyle yaklaşabilmek.

Herkes sevgi dolu olamaz. Bilseler bir tebessümle yapabileceklerini, bir çocuğun gözlerindeki ışıltıyı, bir tebessümle nasıl göreceklerini, sıkıntılarla dolu bir insana sevgiyle dünyaları verebileceklerini ve ölümcül bir hastayı sevgiyle hayata döndüreceklerini, gülen gözlerin buzları nasıl erittiğini, kalpleri nasıl birleştirdiğini bilseler, eminim onlarda sevgi dolu olmak isterler.
Her şey bitti dediğin anda, bir ışık, bir belirti, bir haber gelir ummadığın anda. Işığın olur, karanlıkları delersin. Sevincin olur, bedenine sığamazsın, kalbin duracak gibi olur. Ya da katılırken kahkahalarla, yüzünde açan gülleri göstermek istediğin; belki yanı başında, belki çook uzaklarda, ama bir yürek atışı kadar yakındır insana.

Sevgi evrenseldir, kimse en değerli mücevher gibi en saklı yerlerde saklayamaz. Onun yeri bir annenin kalbindedir; çocuğuna doya doya verir sevgisini.Sevgililerde ise kalplerinde derin bir sızıdır sevgi.Bazen can yakar,bazende sevinç içinde yaşanır sevgi.Ama en güzeli mutluluk ve seviyeli saygılı olarak yaşanır sevgi....
Evet, sevgi her yerdedir. Yeter ki sen sevgiyi yaşamak iste. Bulmak kolay, zor olansa onu elinde tutabilmektir. Kucak açarsın kolların dünyayı sarar. Bir gülümsersin yüreğinin tarlasında; papatyalar, gelincikler açar, mevsim ilkbahar olur.

SENİ SEVİYORUM demek zor olmasa gerek !!!

03 Aralık 2011 1-2 dakika 27 denemesi var.
Yorumlar