Sevgiliye mektup

Yazıma nereden başlayacağımı bilemiyorum.Seninle msn'de geçmiş görüşmlerimizin text'ini ,birbirimize gönderdiğimiz sms leri yüzlerce kez bıkmadan,sıkılmadan okudum. eylül aynın başlarında başlayan arkadaşlığımız ,bu güne kadar çok inişli ve çıkışlı bir grafik izledi ..Bu ilişki grafiğinin her yükselişinde en büyük mutlulukları yaşadım,her inişindede en büyük üzüntü ve acıları..

Çünkü sana aşıktım. Benim için çok özel ve önemliydin. Senden ayrılmak beni çok etkilemişti,hele ilk günler çok korkunçtu..Bankaya gitmem gerekirken kendimi vergi dairesinde buluyordum,markete ne almak için gittiğimi unutuyordum,bir filmi sonuna kadar izlememe rağmen konusunu bir türlü anlayamıyordum,sabahlara kadar yatağımda uyuyabilmek için kıvranıyordum. İlk günlerin acısı hafifledi, her geçen gün bir önceki günden daha iyi oldum, gerçek hayata dönmeye başladım.

Şu anki korkum ise seni unutmak.. Evet ,seni unutmak istemiyorum, lütfem kendini unutturma bana.. Çünkü sen şimdiye kadar tanıdığım tüm olumlu şeylerin EN'isin. En güzeli,en iyisi,en tatlısı,en dürüstü,en sevimlisi,en iyi annesi,en iyi sevgilisi,en iyi arkadaşı..

Seni tanıdıktan sonra ,başka hiç bir kadını sevebileceğimi sanmıyorum.Senin deyiminle ilgi alanıma kesinlikle başka bir kadın girmeyecek.Bütün zamanımı kızıma ve işime ayıracağım.Sana olan saygımdan dolayı hiç bir kadınla arkadaş olmayacağım.. Zaten senden sonra istesem de yapamam bunu.

Bütün bunları bilmeni istedim..

31 Aralık 2009 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar