Şimdi Bana Yeni Bir Başlangıç Gerek

Mutlu günlerimiz de oldu seninle.Acılı zamanlarımız da.Ama ne olursa olsun hep sevdik birbirimizi.Ya da ben öyle sandım.İhanetin izlerini taşıyan gözlerinde aşkı okumayı tercih ettim.Bütün söylenenlere rağmen sana inanmak istedim.Ama içimdeki soru işaretlerini silemedim.Ben seni acabalarımla sevdim. Hani derdin ya sen bana güvenmiyorsun diye.Güvenmeye çalışıyordum ama birşey buna engel oluyordu.Belki de doğru olan sana güvenmemekti.Bana ihanet ettiğini hissetmem benim şüpheciliğimden kaynaklanmıyordu aslında.Ama sen hep beni suçladın.Hiçbir zaman gerçekleri kabullenmedin.Yalan söylemeyi neden bu kadar sevdiğini hiç anlayamadım.

Belki de sen bu hayatta bana verilmiş en büyük derstin.Ya da işlediğim suçların cezası.Hatırlar mısın sana bu hayatta bana verilmiş en güzel hediyem derdim.Yanılmışım.Tabi o zamanlar gerçek yüzünü göremiyordum.Sana çok değer veriyordum.Ama verdiğim değere değer misin bilmiyordum.Sadece seviyordum.Herşeyden ve herkesten çok.Senin için herkesi karşıma almıştım.Senin için herkesi silebilirdim.Belki de sana olan delice sevgim şımartmıştı seni.

Nedenini bilmiyorum ama değişmiştin.İlk tanıştığım halinle gittiğin zamanki halinin hiç alakası yoktu. Ben seni çok farklı birisi olarak tanımışım.Sen çok farklıydın benim gözümde.Seni boşuna sevmemiştim ya ben.Ama sonradan öğrendim ben senin yalanlarını sevmişim.Senin yalanların benim gerçeklerim oluvermiş.Kalbimse yanlış bir aşkın kurbanı...

Boşuna yazıyorum aslında bunları.Hiçbir yazdığımı okumayacaksın.Hiçbir söylediğimi duymayacaksın. Kabullenemesem de biliyorum gittin sen.Bir daha hiç dönmeyeceksin. Bir zamanlar herşeyimken şimdi bir yabancısın.Ben ne yapabilirdim ki? Sen böyle olmasını istedin.Sen onu tercih ettin aşk masallarının kahramanı olarak.Karışamadım.Sadece sen bilirsin diyebildim.Senin hayatındı sonuçta bu.İstediğini hayatına alır.İstediğini hayatından çıkarırsın.Eğer onu tercih ediyorsan elimden birşey gelmez.Ben de mecburen sensizliğe alışmaya çalışırım.Zorlanırım belki.Ama alışırım sonunda.

Hani derdim ya sensiz yaşayamam diye.Yanılmışım.Sen yoksun ama hayat devam ediyor.Mutlu değilim belki ama hala yaşıyorum işte.

Sen bensizliği fark bile etmiyorken ben sen yoksun diye yıkılmayı kendime yakıştıramıyorum.

İlaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum.Sahte de olsa bir iki saat mutlu eden ilaçlar. Seni unutmama yardım ediyorlar.Görevleri bitince bırakacağım onları.

Alışacağım sensizliğe.Ve seni unutacağım.Bitmiş bir aşkın yasını tutmaya gerek yok ki.Ağlasam geri dönecek misin sanki? Hayır. Gidenin geri dönmeyeceğini öğretti hayat bana.

Şimdi bana yeni bir başlangıç gerek.Senin olmadığın bir hayat. Seni unutmalıyım bir an önce. Kalbime mutluluğun yolunu göstermeliyim. Mutluluğun yolu seni unutmaktan geçiyor.Bu yüzden ilk yapacağım şey seni unutmak olacak.Sonra senin için kavga ettiğim insanlarla barışacağım.Değmeyen biri için kalplerini kırdığım için özür dileyeceğim.

Şimdi bana yeni bir başlangıç gerek...

15 Haziran 2012 2-3 dakika 3 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (2)
  • 12 yıl önce

    Her biten aşk her biten sevgi aslında başka yüreklerde ve başka gönüllerde kısaca hayatımızda değişik kapılar açar. Gidenlerin ardından mutlaka üzülür insan, az ya da çok yüreğimiz titrer, ama hayat böyle işte aşk'da da. Hele hele ki aşk da kazanmak ve kaybetmek ikiz kardeş gibidir. Fazla kafaya takmamalı, bırakalım da bizi terk edenler seneler sonra belki kafalarını taşlara vursunlar. Güzeldi kutladım Duygunur yürekten...👍😅👍

  • 12 yıl önce

    Teşekkür ederim