Sitemizi Süsleyelim

  Lafı bile olmaz bizim şu çalakalem yazdıklarımızın usta kalemler karşısında, şiir bile denmez aslında .Düz yazıya biraz manidar hava katıp sayfaya yama yapar gibi iliştirmişiz gibi.Keşke bu sitede de şairleri kurala uyma nizam beğeni  gibi konularda en büyükten küçüğe doğru sıralasalar bizi de bilsek kadememizi.Bunları ben iyi yazdığım değil, en çok da yazamıyorum ama kendi kendime yine de yazmaya çalışıyorum birileri beni de eleştirsin diye yazıyorum.

     Ama şiir öyle bir şey değil ki,  bir şiirle bakmışsın yürekler bir olmuş alkış tutmuş. En usta kalem bile,sana tebrik yazmış,bir de bakmışsın aslında vurguyu yakalayamamışsın şiirin sayfanda bir sayı daha yapmış. Ne olursa olsun özgünlük önemli tabi.Ama hissedilebilir başarıya ulaşamamışsın nihayetinde.

       Bütün sayfalar dolsa bile bu konuyu anlatmaya gücümün yetmeyecegini bilerek yazıyorum bunları. Gücü yetenler varsa,bu sayfada kaldıkça lütfen okuyup geçmeyelim, yorumlarımızı birbirimize iletelim.Şiir dostluklarımızı seviyesine yakışır biçimde geliştirelim.  

       Sonuç olarak, hepimiz kulağımıza fısıldanan o sözcükleri yazmadan duramayan birer katibiz,katibeyiz .Birbirimize el uzatıp büyüyelim. 

16 Haziran 2019 1-2 dakika 4 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar