Sus/acaklarım Var

Merhaba sol'unda kalp taşıyan adam, merhaba sevmeyi iyi bildiğini söyleyen adam.
Çok defa niyet edip bir türlü yazamadığım mektup bugüne kısmetmiş,aslında biliyor musun ben hiç beceremem mektup yazmasını, karalarım işte kendimce bir şeyler, insanın yüreğinden taşarken sevgi ve aldatılmışlık nasıl susar nasıl kendiyle baş başa kalır bunu en iyi bilirim. Keşke karşına geçip içimdekileri söyleme cesaretim olsaydı keşke bu kadar büyük bir gurur taşımasaydım keşke öfkeme neden olan şeyi bilseydim, bilseydim ve sana da anlatabilseydim.
Ağlamak için iyi günümdeyim hem sen yoksun hem babamı özledim,yine de sen olsaydın da sarılıp doyasıya ağlasaydım. Ağlamak için iyi günümdeyim...
Hayat bana şans vermedi senden başka bu yüzdendir gitmişliğin tiksindiriyor beni hayattan, yüreğimin devrik cümleleriyle kendimi sana anlatmaya çalışmam kocaman bir imla hatası biliyorum.
Dizlerimde hiç yaşayamadığım çocukluk yaralarım, kalbimde hiç tadına varamadığım gençlik ateşi dedikleri yara. ?Anne'! diyorum bazen, neden böyle sevgi dolu bu kadar kırılgan ve herkesin ezip geçtiği bir kalbim var ?
Ağlamak için iyi günümdeyim, hem sen yoksun hem gözyaşlarımı saklayacağım kimse yok, yağmurda yağacak birazdan, senin anlayacağın serseri asıl romantik olan benmişim...
Yine sen kazandın sanırım...
Duydum ki gece senden yanaymış kalabalıklarda öyle
Güle güle serseri, ben ağlamak için iyi günümdeyim...

...2013...

13 Kasım 2013 1-2 dakika 30 denemesi var.
Yorumlar