Tanı Bekle

Sen dilindeki keskin bıçaklarla yaklaştın bana. sen benim yaralarımı gözyaşlarıyla iyileştirmeye çalışrın. kalbime batırtığın hançer sen gittikten sonrada orada kaldı.

binbir nejter attım yüreğime. kanamasıyla birlikte sen geldin hep aklıma. sende bir zamanlar benim yüreğimde kocaman bir kandın bana hayat veriyordun

hayat renkli şekerler gibi gözüksede aslında tek bir renkle ilerliyormuş. gri tonlarında sürdürdüğüm hayat aşkla bir zifiri karanlığa döndü işte. nefes alamıyorum nefessizim bana neden bir yudumluk hava olmadın?

şimdi yaklaşırımda sana bir ok saptanır yüreğime. derin yaralar bırakmışın bende , kabuk bağlamıyor ne yapsam. dokundukça kanıyor. dudakların aslında bir jiletmiş dokundukça kesmiş tenimi. gözlerin aslında bir uçurummuş baktıkça atlamışım ben en derinlere. ellerinde koca bir zincir bağlıymış benide bağlayıp götürüp gitmişsin.

şimdi ben bunları yeni fark ediyorum ya. gülüyorsundur sen bana. insan sevince gözü görmüyor birşey işte bende sen hep doğrucu sanıp görmemişim gerçek yüzünü.

son zamanlarda atar oldum kendimi yerlere. birden bire ağlar oldum. gözlerim sebepsiz doluyor ne yapsam durduramıyorum. atıp kendimi bir boşluğa ağlıyorum kendimden geçercesine. içip içipte sarhoş olmuşcasına. kendimden vazgeçtim artık senden peki. nedir bana yaptığın kendimi bile bir hiç sayıp kendine yönelttiğin.

neeler yaptın bana? bak izle ve gör. nasıl ölüyorum git gide. aşk okyanusunda nasıl boğdun beni. nasıl bırakıp gittin. nasıl şerefsizce değdi o ellerin başka bedenlere? nasıl yaptın bunu nasıl kirlettin aşkımızı.

şimdi biz aslında arkadaş olmayı deniyoruz ya. yapamıyoruz işte. her defasında sana duyduğum aşkı sayıklıyorum sana. her defasında bir yok oluşa giriyorum. bekliyorum yine seni, sensizlik içinde.

bekliyorum bir güneş doğsun dünyama. bir tan vakti olsun diye. akşamın son demlerinde seni özlemesin yine yüreğim diye. içime düşen korla dumansız yanıyorum, söneyim artık diye. dumanını üstüme saldığın ateşin benide yakmasın diye.

tanı bekle yar. sana geleceğim o tanla beraber. sana akacağım. bekliyorum bir tan vakti sana büyük bir aşkla koşacağım vakti. tanı bekle ey yar, o tan ya beni alacak ya seni alacak yada yine biz olacağız. umutsuzca, yıpranmayı beklemek için çok geç artık çünkü en yana yana kalmadım. çünkü sen başka kollarda yapamadın.

TANI BEKLE sana koşacağım tüm şatafatımla, tüm aşkımla.

02 Ocak 2010 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar