Tarihe gömdüğüm acılardan ibaret

Tarihe gömdüğüm acılardan ibaret,

Guashe'nin sessiz küfürleri kulağımda, asimile olmuş insaniyetim ve getirileri.. Artık götürülerim daha fazla ne bir çiftçiyim nede çoban, artık robotlar bakıyor o işe.. Ben ise safkan tüketiciyim, tarihte bıraktığım insanlığımla.

Şarkılar, şiirler ve duygusal bir kaç takım hareket.. Ağlamayıda unuttum, özür dilerim ağlamam gerekirdi ama unuttum, Robotlar ağlar artık.. Hüzün dolmuş fikrimde ve gençliğim melankolya tonunda adam akıllı 2 satır yazıya hasret gibi.. Şarkılar şiirler ve duygusal bir takım hareket.. Özür dilerim, unuttum onlarıda ve kalbimide pille attırdılar sonunda

Tarihe gömdüğüm acılardan ibaret,

Tsey'i tanırmısın? onun destanlarına aykırıyım artık. Peterez gibi bir kaya arasından güneş gibi çıkmayalı bir kaç bin insan yılı geçti.. Duygularıma çıkarıp masaya koyabiliyorum artık.. Hepsinin bir hapı var, ağlamak istersem ağlatıcı, sevişmek istersem seviştirici.. Tsey gibi sevemem artık Setenay'ı, Peterez gibi savunamam toprakları.. 30 mg. hapla kurtarırım dünyayı.. inanmayada gerek kalmadı artık.


ve şehirler, caddeler, sokaklar... Gelişmiş yıkıcılığımın enkaz parçaları, betonla savaştığım doğanın en büyük yapıtları.. Her seferinde savaşlar görmüş, yıkılmış ve paramparça olmasına rağmen tekrar inşa edilmiş.

toprağı vatan yapmak için, kan gerekiyor muş. oysa her gün cinayet işleniyor zaten topraklarda.. her gün bir kan akıyor, inançsız yada inançla..

Tarihe gömdüğüm acılardan ibaret sevmek.

19 Nisan 2009 1-2 dakika 19 denemesi var.
Yorumlar