Taze Baharlar Gibisin Sevgili!...

Vakti gelince konan bir kuş gibisin sevgili!..oysa ne çok beklemiştim seni..her sabah açılıp, yeniden kapanışım bu yüzdenmiş..tüm yollar sana çıkıyor şimdi..seni heceliyorum her şeyde..Allah'ın sevgi ismi, tüm hücrelerimde..

"Her konuş bir uçuşa gebe bilirim ama, ben seni kanat çırpışlarında sevdim..esir kalışlarında değil.."beraber uçmaktır aşk bu yüzden"..dibe takılmadan, hedefe varıştır"..
............................

Taze baharlar gibi kalp odama dolan sen misin sevgili?..adını sayıkladığım, her gece..bir tebessüm olup akan yüreğime..çözülmeyi bekleyen bilmece, sen misin?..özleyişim bu yüzdenmiş..tüm dakikalar sana kayıyor şimdi.."vuslatın provası gibi her karşılaşma"..

Zaman kavramı anlamını yitirdi şimdilerde..Mevsimlerin rengi değişti sevgili..kışlar bahara döndü seninle..zamansızlık çöktü, bir müjde gibi gelişinle..güzel anılar gibi, acıların da bitişini seyrettim seninle ilk defa..yeniden başlamanın, taze baharların kokusunu hissettim sevginle..

...............................

Aynı yöne bakan iki yolcu gibiyiz öyle ki..yol arkadaşlığının en güzel yanlarını birlikte yaşamanın, derin heyecanı var içimde..

"insan acılarından hisse çıkarabildiği kadar, mutluluğu hissetmeyi de bilmeli..bilmeli ki; nerden geldi demeye kalmadan terketmesin bizi güzel anılar.. rafa kalkmasın sevdalar"..

"Biz cennete sevdalı yürekleriz..ama derdimiz cennet sevdası değil..derdimiz dostların vefası..seven yüreklerle buluşunca, hedef cennetten de ötesi"..

huzuru dinliyorum sevgili..kalbim eskisinden de deli..dinlemiyor ne devran, ne dost nasihati..anlamıyor sevdadan uzak namelerden..kulakları tıkanmış, yalan sözlere..artık çok uzak, yalancı baharlara..

Şimdilerde elif sensin, be sen!. yüreğimde hece hece yeşeren sen..seni okumak aslında tüm hayatım..sevda bahçesinde büyüyor tüm umutlarım..hakikatime seninle varmak varmış sevgili..ebediye seninle yol almak..

acıyı anlatabildiği kadar, mutluluğu anlatmayı da bilmeli insan..bu bizden değil.. mutluluk rahmandan verilmiş büyük bir ihsan..tam da geldiğinde kapıya, açmayı bilmeli işte bu yüzden ..tüm sevda kapılarını.. hem de sonuna kadar...

Seni seviyorum sevgili!..Bunlar O'nun sevgi tecellileri..sevmek düştü bize..karşılıksız ve teklifsizce..yitiğini bulmuş çocuklar gibi şenim şimdi..nice depremlerden sonra, seninle pürneşe..

Hayat bu ne zaman güleceği belli olmaz..ışığa yönünü dönmek gerek..karanlığa sövmek değil bizim karımız, bulunca bir dost sevgi sualsiz akmak gerek..anlayıp acziyetini, günahlara inat şükretmek gerek..şeytanların çıldırtan seslerini, sevda melekleriyle bertaraf etmek gerek..

...
seni seviyorum sevgili!..ölümüne değil, ölümsüzlüğüne..
seni özlüyorum şimdi..hem dünyasına hem ukbasına..
hapsetmek seni aleme, katliam olur sevdalara..
benim bekleyişim, hep sonsuza, hep sonsuza...
...

25 Mart 2011 2-3 dakika 243 denemesi var.
Yorumlar