Toplum 7

Yani kişi kendisinin içinde bulunan kritik değerli boşluklu tanecikli iç içe enerji alanlaydı. Kişi iç zamanlı bitişik zamanlarını kendi dışında iş bölüşümü yapan bir kolektif alan içindeydi.

Kolektif alanın içi her biri bir iş kolu üzerinde ayrık zamanlara dönüşür. Kişi ile var olan kritik değerli tümel enerji; kolektif alan içinde gün boyu eylemlerle ayrı ayrı eş görevli gruplar iş bölüşümü üzerinde akıyordu. 

Kişi içindeki boşluklu tanecikli hacim alanları iş grupları üzerine boşaldı. Bu tür boşalma birbirinden sorumlu olma. Karşılıklı yükümle olan bağlaşık hareketti. Kişi içinde kolektif alan üzerine dağılan her bir kritik değerlerin yerini “soyut kolektif birim zamanlı enerji” tipi dolduruyordu. İşte bu ortaklaşma olan süreç ayrışan kolektif zamanla yükümlü, hisseli; kolektif moleküler bir işlev durumdu.

Burada enerjinin iç içe geçişme faaliyeti su ve ispirto gibi değildi. Su ve ispirto birleşmesinde her zaman su hep boşluğu doldurulan enerjiydi.

İspirto ile su girişmesinde ispirto da hep suyun boşluğunu doldurandı. Oysa kolektif hisseli ortaklaşma içinde avcı toplayıcı durumla kolektif süreç enerjisi ile savunma eylemli süreç ilişkisinde değiş tonton kuralı geçerliydi.

Yani avcı toplayıcı süredurumla olan enerji alanının içine karşı tarafın savunma eylemli “soyut kolektif birim zamanlı” güvence enerji gücü aktarılır. Bu takas geçişme olduğu zaman, savunma eylemli enerji avcı toplayıcı süredurumla olan enerjinin boşluklu tanecikli yapı içini doldurur.

“Soyut sosyal birim zamanlı imaj enerji” hem güvence; hem “soyut sosyal birimli zaman olmaya göre hayal kurma düşünmeydi”. Avcı toplayıcı süreç şişer, genleşir. Dışında ve içine nüfuz eden soyut kolektif birim zamanlı etki enerji ile bulunan avcı toplayıcı sürecin eylem zamanı bu etki ile uzar.

Bu etki zaman, kişi benci değerli ama kolektif birim zaman değerli kritik diyagramla olan zamana göre bulunma olmanın sorumlu yükümüyle sınırlanır. Avcı toplayıcı zaman, kolektif sorum ve yükümlülük nedenle daha büyük kolektif moleküler yapıya dönüşür. Aynı zamanda avcı toplayıcı soyut sosyal birimli etki uyaranla sinerjin (görevdeşlik) enerji kişi içine dolan, içe doğan bir başka heves biçimini de alır.

Yine aynı şekilde karşı tarafın avcı toplayıcı zamanı, dışta kolektif zamana bindiriş modülasyon ile bu tarafın iş kolu olan savunma zamanı içinde kolektif etki enerji uyaranı olmakla girişir. Etki uyarana karşı savunma zamanlı eylem molekülü daha büyüktür.

Avcı toplayıcı uyaran olan kolektif etki zaman, savunma eylemli enerjinin boşluklu tanecikli yapısının içini seyrekçe dolduruyordu. Bu girişme tam bir değiş tonton taktiğiydi

Bu niye böyleydi. Kritik değeri beslenme, savunma, yavru bakımı ve yaşlı bakımı gibi 3 birim zaman olarak söyleyelim.

Her bir kolektif birim zamanlı sorum ve yükümle eş görevdeşlik içinde avcı toplayıcılar on kişiden oluşsunlar. Savunmacılar 8 kişiden oluşsunlar. Bakıcı ve bakılanlar da 7 kişiden oluşsunlar.

Kolektif totem alan; besleyiciler, bakıcılar ve savunmacılardan oluşmakla, bu örneğe göre toplamları 3 tane büyük kolektif moleküldüler. Yani kolektif totem yapı 3 tane kolektif molekülün hisseli organize yardımlaşmasıydı. İş bölüşümcü grup faaliyetini veren her bir grup, soyut kolektif birim zaman enerjili totem alanlı kolektif moleküldüler.

Totem alan içindeki her bir kişi değiş tonton karakterli hisseli kolektif molekülleri oluşurlar. Kişi kendi payı kadar kolektif moleküllerin atomlarını simgeliyordu. Artık kolektif molekül içindeki kolektif kişi atomları; uzmanlaşan moleküllerdi. Bu totem yapı kolektif diyagramla teorik olarak 25 kişiden oluşan kolektif atomu simgelemeye karşılık gelir.

Boşluk enerjisi en az enerji durumla olan bir uzay zamandı. Boşluk enerjisi, sahte enerjiden sonraydı. Yani kişi içinde boşluk enerjisini veren kritik değerli kişi korunumu; kişi içinde bir tür çevrim eksenli simetriydi. Simetri eksenli denge irade; değişkenlik geçişme ve belirme kırılması içinde kişiyi yöneltici sahte boşluk enerjisini kişiye veriyordu.

Evrensel tekilliğin dört temel kuvvet bileşkesi olan denge durumuna, sahte enerjili boşluk simetri kuvveti diyorduk. Bu benzetili ve bambaşka ve makro düzeyli düzlem durumla hayatın diyagramıydı.

Kolektif organizasyon, dinlenme anında geçici bir simetri durumdu. Bu taklitti ve sahte boşluk enerjili durumdu. Günün başlamasıyla kişisi ve sahte simetri kırılır. İçte kırılan simetrili kişi dışta kolektif alana katılır.

Kolektif alanda kişiler girişeniyle olan süreç; dağılan ve bileşen durumlarıyla yeniden ve yeniden her biri, her bir hisseli faaliyet içinde moleküler konumlu uzmanlık ortaklaşmasını başlatırdı.

23 Temmuz 2020 4-5 dakika 1084 denemesi var.
Yorumlar