Tren Yolu

manisa'mm güzel ilim benim. Salihli'mm güzel ilçm benm. salihli nin en güzel ve en özel yeri tren yoludur. yol boyunca yeşillik,çiçekler,sümbüller, güller....
her okul çıkışı servisime binmek için trn yolundan giderim. bu baharda bir başka güzel geldi bana. ben tren yolunda yüreğimin götürdüğü yerlere yol aldım çoğu zamAnda. hoş sohbetler. kendimi dinleme yani eğer birgün beni bulamazsanız ve ben o gün üzgünsem bilin ki tren yolundayım.
kendimi en rahat hissettiğim yer. en yalnız hissettiğim zaman çiçekler arkadaşlık etti bana. ağladığımda rüzgar sildi gözyaşlarımı. kızmınmıyım,kırgınmıyım, yalnız mı kalmak istiyorum, yüreğimin sesini mi dnlemek istiyorum, düşünmek mi istiyorum işte o ana tren yoluna.mor sümbüllerle hoş çiçek kokularıyla devam ederim yoluma. tek benim için mi bilmem ama önemi büyük. Salihli deki sevgililer genellde tren yolunda yürürler. erkkler o güzelim güllerden koparıp çoğu kez kız arkadaşlarına verirler. banklarda otur düşün 2 dk güneş tepende, çevrende çeşitli bitkiler havada aşk. ilk sevgilimle yürüdüğüm yer orası, belkide bunun için önemli. tren yolu salihli nin gülü bence. bak trenler geçiyor atlayalım birrine umutların arkasından gdelim bizde.
tren yolu güzeldir,tren yolu özeldir. gözyaşlarını rüzgarlar siler. yalnızlığında çiçekler arkadaşlık eder. bunaldığında banklar serin yerlerde dinlenmeni salar. düşünmek istiyorsan gel tren yoluna yürü boylu boyunca. tren yolunu özledim yarın gitsem mi acaba?

14 Mayıs 2009 1-2 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar