Turkiye'nin Kaderi

Uzun zamandir hep Musluman ulkelerine saldirdiklarini biliyoruz. Filistin, Irak, Afganistan ve digerleri. Saldiriyorlar ama aklima da su soru gelmiyor degil; "neden hep Musluman ulkeleri ve sahnede hep Araplar?" Belirli sebeplerden dolayi hep onlar ezilmekte, bizlerde Musluman kardeslerimize uzulmekteyiz. Ama en uzucu yani ise bir takim sorumsuzlarin cezasini masum kadinlarin, çocuklarin ve bir takim insanlarin bu bedeli agir bir sekilde odemesidir. Tabiiki bu konu tartisilir uzundur.
Gelelim bizim ulkemize, Turkiye'ye... Yillardir bitmek bilmeyen bir savas var sanki hala. Uzun yillar oncesinde de gozler hep Turkiye uzerinde idi, içten içe yikma planlari ile Turkiye'ye sahip olma planlariyla birlikte. Isin gerçek tarafi ise diger Arap ulkelerini açiktan açiga yerle bir etmeye sahip olmaya çalisirlarken Turkiye'yi içten içe bozmaya bolmeye çalisiyorlar. Onlarda biliyorlar ki, guçlu bir ordumuzun oldugunu ve oyle "haydi gidip su ulkeyi yerle bir edip ele geçirelim, insanlarini oldurelim" diyerek bu isi basaramayacaklarini. Peki bugun ne oluyor? Ulkemizin yillarca kardesçe yasamis insanlarini birbirine dusurerek, kardesi kardese kirdirarak, sokaklarda savas alani yaratarak, askerlerimizi kuytu koselerde gizliden vurarak bizim ulkemizide yavas yavas birbirine dusurmeye çalisma planlari. Sahip oldugumuz degerleri yok etme planlari... Diger Musluman ulkelerinde topluca olduruyorlar fakat bizim ulkemizde teker teker. Hep baskalarina uzuluyoruz ya, fakat bizim ulkemizin içinde gizliden gizliden yapilanlari gormuyoruz belkide. Goruyoruz ya da farkinda degiliz!
Bakalim zaman daha neyi gosterecek, ulkemizdeki bu kargasa nereye kadar gidecek, daha ne kadar ulkemiz uzerinde planlar ypilacak? Allah sonumuzu hayir eylesin.

04 Ocak 2010 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar