Uçurumun Kenarına Astım Sevdamı

nedir sevda anlatsana bana? benim sana verdiğim senin bana karşılığında kin verdiğin şeymiydi. kimse için önemi olmayan senin benim kalbimdeki büyük yeri mi?

anlayamadım daha sana verdiğim değeri ben hiç kimseye vermedim şu yalan dünyada. sen başkaları var dedin bana. başka hayatlar başka umutlar onları telefi etmen gerekiyormuş. oysa bende başka bir hayattım senin elinde canlanmayı bekledim durdum.

farklı sanıyordum bizi farklı. herkesten, herşeyden bütün sevdalardan farklı. sana verdiğim kalbi bu kadar çabuk parçaladığına inanamıyorum hala. doğru sende haklısın. senin daha birçok insanla beraber olman lazım ve ben o yolun önünü kapatıyordum. yalakaları, üşkağıtçıları gerçek sevda sandın sen. öyle de devam et bakalım.

ben sana ne yaptım ki çok gördün bana bir avuç sevdayı. ne değişti yaşamındada bir zamnalar çok sevdiğin beni kağıt gibi buruşturup attın.

bekliyorum seni büyük bir özlemle. özlemlerin şah damarıma bıçak gibi dayandı kaldı. nefes alamıyorum bu sevdayla daha fazla. yığılıp kaldım işte bir boşluğa. en derinlere en kuytulara dalıyorum sensiz. artık öğrenmeliyim sensiz nefes almayı. sen olmadın ki zaten hiç bu sevdada. ben başlı başına yalnız sevdim seni. hastalıklı sevdayla kendimi avuttum işte ve bitti sen bana gerçekleri söyleyip çekip gittin.

uçurumun kenarına astım sevdamı. intihar etmesi için bekliyorum. ben öldüremem o sevdayı. kendi kendine son versin diyorum. son sözlerin zaten sevdamın boynunu bir ip geçirdi. sallanıyor uçurumun ucunda öylece.

uçurumun kenarına bağladım seni. öl orada diye. öl girme artık yüreğime. sana sevdamı sunmuştum ben. o sevdayla bir öl artık bende. içimdeki deli fırtına eserse birgün senin o boğnundaki ip kopar ve sen en diplere gidersin. isteğim bu zaten. öl artık bende olmasın sevdan.

uçurumun kenarına astım sevdamı can çekişiyor ölmesini bekliyorum. ben öldüremedim onu. kendisinin intihar etmesini bekliyorum...

03 Ocak 2010 1-2 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar