Üfürükten Teyyare, Fotokopiden Belge.

Kalkıyoruz, hangi medya organını baksak, ne idüğü ve kimlerce hazırlandığı belirsiz (dolaylı olarak belirli), fotokopiden düzenlenmiş, belge denemeyecek özellikte bir kağıtla ilgili kasıtlı olarak, bir bardak suda fırtınalar koparılıyor.
Yatıyoruz, kasıtlı fırtına devam ediyor.
Rezalet, gerçek gündem saptırmalarına çok şahit olduk bu ülkede, ama, böylesini ne duyduk, ne gördük doğrusu.
Arka planda müthiş, altından kalkamadıkları sorunları, böyle göz önünden kaldırmanın yolunu seçiyorlar.
Bugün sıradan bir evrak sahterakı bile, fotokopiyi ve günümüz teknik olanaklarını kullanarak, o kağıt parçasına bin basan evraklar düzenler, öylesine basit bir şey bu.
Siz bile yapabilirsiniz.
Nitekim, dün biri ergenekon Savcısı Zekeriya Beyaz'ın imzasını bulup, fotokopiden boş imzalı suret hazırlamış, kendisine borç senedi bile düzenleyebileceğini söylüyor.
Doğrudur.
İktidardaki hükümet de, bu komik belge üzerinden, insanlara mahkeme açıyor.
Gülüyoruz, ağlanacak halimize, biz bu kadar düştük mü? arkadaşlar.
Ya da bu halkı, böylesine aptal sananlar, kendilerini daha aptal duruma düşürmüyorlar mı?
Hacı, bekle de belgenin aslı varsa, açarsın davayı, fotokopiye dayanarak mahkeme açılır mı?
Bu kadar mı?, darbe paranoyağı oldunuz. Milleti de paranoyak yaptınız be.
Ayrıca, darbeler böyle komik yollarla engellenemez. Zahmet olacak ama, kafanızı çalıştırın biraz., Büyük stratejik öneme sahip, herkesin gözdiktiği biricik ülkemizin, gerçek anlamda tek koruyucusu olan, şerefli insanları, böyle paranoyak suçlamalarla karalayıp, çamur at, tutmazsa da izi kalır gibi, onursuz bir politiklarla karalayamazsınız.
Ben, bütün bunların belli yurtiçi ve yurtdışı odaklarca kasıtlı yapıldığını görüp, inananlardanım. Özde değil, sözde aydın, hainler bu işin başını çekip, kendi politikalarına hizmet için bu işleri yapıyorlar.
Ama, şunu unutmasınlar, altın çamura düşse de altındır.
Kendileri de tenekedirler, bizim gözümüzde.

Hoşçakalın,

30 Haziran 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    Ekonomi savaş yıllarında bile küçülmediği kadar küçüldü. % 13.8 dünya rekoru. İngiltere bile. %4 civarında küçülmüş Mayıs ayı ihracatı, % 41 azalmış. İşsizlik en üst boyutlarda Kenelerden her gün insanlar ölüyor. Ekonomik bunalım teğet değil, deldi geçti. İntihar olayları arttı. İşte size gerçek gündemden başlıklar.