Unutamam Onu

en kuytu kuyudayım yine. çıkamıyorum bu derin bataklıktan. ben aslında su diye çamurlarda yüzmüşüm. en pırıltısız günlerimi yaşıyorum nefes alamıyor, boğuluyorum. gönlüm deli gibi akan bir akarsu önüne baraj kuramıyorm. hayatın okyanusunda kuluç atamıyorum. ruhum beni bırakmış ayaklı bir cenaze töreniyim. gözlerden yaş gelmeyince sanmayın ki mutluyum. içimdeki cerahat okyanusunda kayboldum.
yüreğe söz geçmezki akıl dur desede. seviyorum onu seviyorum iştekim ne derse desin. beynim durmuş sanki en kuytu köşelerden çıkıp geliyor o yaşamıma. benim beynimin her kıvrımında o var. güneş doğmadıki zaten benim yaşamıma.hep karanlıktı ve böylece devam etti. benim karanlığıma o ay olark doğdu. ismi dökülmez oldu dudaklarımdan.
akreple yelkovanın bu kadar hızlı ilerlemesi niye. neden takvim yapraklarını hızlıca koparmak istiyor deli kalbim. sanki yıllar geçsede unutabilecek miyim onu. onun hatıralarını silebilecekmiyim? yapamam onu unutamam çünkü ben onu tüm yüreğimle sevdim ona tüm sevdamı sundum. ben onu çok seviyorum

28 Aralık 2009 1-2 dakika 76 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar