Uygun Derece

Aynı tezgahtan geçip de yapmak istediklerimi yapamadığım için ne kadar üzülsem az. Eğlence her gün olursa sıkıcılaşmaya başlıyor, bazen de krizlere girmek gerekir. Yaşamdan para kazanmayı tek amaç olarak görmek yanlış,iyi dallara tutunabilmemiz bizim kişiliğimize bağlı. Hayatı tiyatro oyunu olarak gördüğümüz zaman bir kanun insanı olamayacağımız netleşir.

Rastlantılar dönemi son buluncaya kadar devam eden bu süreç, değişime uymayanların dünyasına adım atmakla geçer. Eğer o esnada kendimi kaybetseydim ,geri dönüşü olmazdı bunun. Kiminle arkadaşlık ettiğimi bilemediğim dönemler oldu. O nefret yüklü telefon konuşmalarından bir an önce kurtulmak istedim.Bataklıktan uzaklaşarak sinirlerimi yatıştırdım.

"Keşke yapmasaydım " sözünün bir değeri kalmadı artık. Dünya görüşünden atıldığımda çok yaramazlıklarda bulundum. Şöyleki, kavga edilen ucuz barlarda esirgediğim hiçbir davranışım olmadı. Sıkıntı anlarında hem baskı altında olduğumu hissettim hem de söylediğim sözlerin kötülükten başka bir şey olmadığını anladım. Dostlarım da bunu temel edinmiş olacak ki, benimle oyun oynamadılar uzun bir süre.

06 Mayıs 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar