Uyu Sen Vatandaş Uyu!

--- Ey vatandaş Sen uyu ki Türk milleti Türkiyeli Olsun, Sen Uyu Ki Türkiye Cumhuriyeti Birleşik Türkiye Olsun. Sen yine uyu ve de uyanma ki 4 Milyon Suriyeli Senin Olanı Bu vatan satanların sayesinde senden alsın.
--- Sen uyu ki senin çocuğun senden sonra senin mezarına gelerek sana dua yerine beddua etsin. Aman Uyyanmayın, sen uyu ki bunlar senin uyu mandan faydalanıp seni köle leş tirsin sen uyumana devam et vatandaş. Sen Uyu ki seni soyanlar aklansın ve de trafolara kediler saklansın. Sen Uyu ki, her gün uyanmaya çalıştığında gözlerinden akan yaşlar bedenini ıslatsın sen uyu ki hiç yere gelen ölümü, gaflet uykundan yaralanarak sana kader diye yuttursunlar.
--- Sayın vatandaş dehasını anlatmayacağım zaten anlatsam da uyuduğun için anlayamazsın sen. Uyumaya deva-met..
---- Gül dalına konmuşsa leş kargaları o bahçe harap edilip o dal kesilsin. Bu hainler dağdan iniyorsa , o dağ yakılsın O dağdan inen yol kesilsin. Askere kurşun sıkan el ve-de kol kesilsin. Bu vatana ihanet eden hain eğer baş ise, Tez gün içinde o baş kesilsin. Ey Türküm Demekten Korkan Korkaklar! Unutmayın Türk Allah'ın yeryüzündeki Kılıcıdır, Boyun eğmeyen, Hem boyun hem de,O Baş Kesilsin..
---- Ey vatan Hainleri Unutmayın ki.. Bizim Dirimiz Asker Ölümüz Şehittir. Ya sizin ölünüz leş soyunuz da sopunuz da kalleştir.
--- Ey Asil şehidim Kurşun Orucunu bozmaz senin.. Sen Bugün Allah Katında Resulle beraber İftara davetlisin..
--- 7 aylık bir dönem de, Hain saldırılar sonucu verdiğimiz şehit sayısı 1.065.
--- Allah Şehitlerimize rahmet eylesin kederli, ailelerine de sabırlar vermesini diliyorum. Allah iftarınızı Kabul eylesin inşallah. Hepinize Hayırlı Bayramlar Selam sevgi ve-de dualarımızla.


26 Haziran 2016

06 Temmuz 2016 1-2 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar