uzaklardaki umut

Yıllar geçip gidiyor. Sanki ölüm uykusunda geçti yıllar. Derin ve sessiz. Sıradan bir insanın temiz hayatı geçmişte eridi. Sonra hayatım o umut peşinde anlamlandı. Rab Tealanın sevgisi yansıdı prensesin gözlerinden. Hayatın anlamının o kadar güzel olduğunu görmek her insana nasip olmazdı.
sonra bu imkansız düşpeşinde sevgiyiinancı öğrendim. yıllar yormuştu yenilendim. kendim için bir şeyler yaptım. ama sınırı aşmadım bencil olmadımmutluluğu ğrendim.
yıllar uçurumlar doğurdu kendi korkularım beni ateşe attı. ayrılığa katlanamadım. kendi kişiliğimden ayrıldığımda ölüme koştum.
sonra yıllar süren sürgün cezası.
insan düşmeden kalkmayı öğrenemiyor. ama en zoru yalama olan bir hayatı, çamurdan çıkma ihtimali çok zayıf olan bir durumu tamamen kurtararak arınarak düzeltmek. hem iç dünya hem dış dünya aynı anda kararınca kör bir yaşam beliriyor.
ruh hastalanınca beden daima can çekişir. ikisi birden iyileşmeye başladığında çok sabretmek gerek. güven kaybetmek çok acı. yeniden kazanmak ise; kırılan nvazoyu onarmaya benzer. kaynatıp eskisini yapmak kadar uzun bir işlem. her şeyi zaman gösteriyor.

07 Ocak 2010 1-2 dakika 11 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar