Uzun Bir Gündüz Sonu

Olaylar bazen çok ters şekilde gelişebiliyor.Düzenli okumalar yapılmadığı sürece kuşkuların yersiz kaçması çok normaldir. Daha güçlü olmak demek fiziksel olarak değil, aynı zamanda ruhen ve bedenen de sağlam olmak , güçlü bozulmalara karşı meydan okuyabilmektir. Özelliklerine göre ayrılabiliyor birçok çeşite,kafataslarının ölçülmesi işiyle meşgul olanlar da bu yerlerden bir tanesi sadece.

Çamur banyosunda debelenip duran kurbağalar neşemizi yerine getirmek için uğraşadursun, asıl meseleye dönüp baktığımızda aslında çözümün ne kadar da kolay olduğu görülüyor. Tepelerden uçurumlara bakıp hayal kırıklığına uğrayanlar bile buna inanıyorsa artık .

Kendini korumaya çalışan insanlardan bahsediyoruz burada, içkisine hap atılmış da olabilir, onun ne olduğunu bilemeyiz ama zor bir durumda olduğu kesin. Soluksuz bir macera olmadığını anlayacaktır en kısa zamanda.Herşey açıkça gözümüze sokulurken bu nedenlerle oyalanıp zaman kaybetmek çok boş şeyler gerçekten.

Başkalaşım sergileyen uçuk tablolarda iyi sentez gücü yaratılabilir,her fırsatta bu manzara insana yaşam gücü katıyor.Gri elbiseler içindekiler beyaz kalemleriyle son notlarını alıp yeni bir okyanus kaydırması yaşatmak için haritada adları enteresan yerlerin turuna çıkmaya hazırlanıyorlar.

22 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar