Vahşi bir tüketici olan bir nesil yetişiyor

-- Yeni nesil gençlik Televizyon izleyerek vede İnternet ortamında sanal alemde meşhur olacaklarını sanıyorlar vede öyle büyüyorlar.
--Ama bilmiyorlar ki hepsi de heba oluyorlar kimisi Okuduğu halde iş bulamıyor bulanlarda aldığı eğitimle ilgili olmayan düşük ücretli işlerde çalışıyorlar, vahşi kapitalizmin reklamları sayesinde vahşi bir tüketici olmuş durumdalar ve üretmeden başkalarının ürettiklerini tüketiyorlar vede hem kendileri hemde aileleri vede kos kocaman bir ülke üretmeden üretenlerin dev bir tüketici pazarı haline geliyor yada getiriliyor bilmem farkında mısınız acaba!..
-- Şayet bu gidişe dur denilmezse gelecek nesiller ya tamamen bir bağımlı yada birileri tarafından yönetilen kullanılan bir topluluk olarak yaşamaya devam edecekler demektir. Bilgililer ilgisiz ilgililerde bilgisiz olmasından yararlanan iç ve dış sermaye babaları ve küresel ağalar hem ülkeyi hemde yetişen bir nesli en değerli varlığı yani insan gücünü mankutlaştırarak vahşi bir tüketici vede öğretilmiş çaresizliği kabullendirerek ses çıkarmamayı öğretiyorlar kısaca vahşi bir tüketici toplum yetişiyor kaybeden hepimiz vede ülke olacak.
19 Temmuz 2018

19 Temmuz 2018 30-60sn 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar