Verimli Olun Ve Çoğalın

Bu sözü pek beğenmedim,insanlara emir vermek hiç hoş bir davranış değil. Kırsalda yaşayanlarla kentte yaşayanlar ve ortada kalanlarla karşılaştırıldığında en fazla kilolu insan kentlerde yaşayanlardır büyük ihtimalle. Duyamazsınız beni günahlarımdan ve kilolarımdan, ben sizi bulabilir miyim peki?

Size karşı yürütülen kampanyalarda en ön safta olan yine çok sevdiğiniz insanlardır ,soluk mavi noktalarda ismi geçmeyenlere, lütfen yapmayın böyle bir şey. Haplarla ayakta durabilecek kadar kötüleştirebilirsiniz karşınızdaki insanı, bu çeşit savrulmalar felakete sürükleyebilir sizi ve insanlığı.

İflas etmiş insan vücudunda bilimin de açıklayamadığı bulgular ortaya çıkınca,tornistan yapmak için zaman tükenmiş demektir, artık ne gelirse kabul etmek zorundasınızdır,saçmalığın derinlerinde yüzseniz bile bu gerçeği değiştiremezsiniz.Mümkün mü peki , iğrendiğimiz şarkıları dinleyerek kilo verebilir miyiz, imdadımıza boz atlı hızır yetişmeyeceğine göre böyle bir olasılık çok düşüktür.

Giderek derviş sabrıyla elde etmeyi planladığımız düzgün kişilik sahibi olma hayali bu biraz da. Her parklara gittiğimizde kağıtlara sarılırdık. Bakınız. İşte o ruh haline her saniye sahip olabildiğimiz zaman başarı çok da uzaklarda değildir anlamına gelir. Kapıların üzerimize kapanması aklınıza hemen kötü şeyler getirmesin, bizi düşünen insanların olduğunu bilmemiz bile çaresizlik tohumları almış olmamıza rağmen turnuvalara katılıp da dereceye girmemizi sağlayabilir.

25 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar