Yarın Bir Umuttur .

Her gelen sizi yaraladı ,sırtınızdan vuruldunuz , ,kandırıldınız insanlara eskisi gibi güvenemiyor sevmiyorsunuz ,geleceğe dair hiç umudunuz kalmadı,yaşama sevincinizi yitirdiniz belkide en çok güvendiğiniz adamdan aldınız ilk darbeyi ihanet etti ,yalan söyledi
hiç kimseyi esksi kadar sevmiyor güvenmiyorsunuz .
Gün geçtikçe kimsenin sizi sevmediğini bir işe yaramadığınızı mı düşünmeye başladınız ?
Yaşamak için bir insana değil bir amaca bağlanın ,hayatta sizden daha değerli hiç bişey yok dünyaya tekrar gelmek için ikinci şansınız olmuycak bir karar alın sevmeye önce kendinizden başlayın .
Bak yine sabah oldu gökyüzünde güneş gülümsüyor ben senin için doğdum senin için gülümsüyorum sende gül dercesine .
Ağaçlar çiçek açtı ,kırlar renk renk cıvıl cıvıl ,kuş sesleri , uçuşan böcekler ,yemyeşil çimenler, çayırlar içini bir coşku sararcasına kucaklıyor üzerinde koş ,zıpla ,kollarını aç tepeden yaşamak güzel yaşamak istiyoruuummm diye avazın çıktığı kadar haykır ,parklarda çocuklarla salıncakta sallan onlarla oyunlara dal içindeki çocuğu uyandır yeniden coş sarıl hayata !
Yaşamaya yeniden bağlanmak için yarınlar var ,hiç kimsenin seni üzmesine izin verme senden bir tane daha yok dünyada sende değerlisin .
Umutların senin geleceğindir hiç kimse geleceğini elinden alamaz .
Yarın bir umuttur UNUTMA !
Hayatta hiç kimsenin UMUTLARINI çalmasına izin verme ...

02 Nisan 2015 1-2 dakika 46 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 9 yıl önce

    Çok kazanma hırsımız yüzünden herşeyimizi kaybediyoruz.İlk etapta var olan sevme ve sevilme duyumuzu.aslında biz sadece seviyoruz ve sevmeyi bilmediğimiz içinde ''Fareler ve İnsanlar'' filinde olduğu gibi Lennie'nin sevmeyi bilmemesi ve zarar vermesi gibi algıladığımız için kaybediyoruz.

    Yazınızda dediğiniz gibi güneş hersabah senin için doğar o yüzden yaşamayı bilmemiz gerekiyor.Yüreğinize sağlık.

  • 9 yıl önce

    Teşekür ederim

    aynen yaşamayı bilmiyoruz şu üç günlük dünyayı kendimize dar ediyororuz oysaki sevgi nin aşamıycağı engel yoktur biraz sevebilsek insanları ,hayvanları doğayı dünyyı yaşanır hale getirmek elimizde bir tutam sevgi , anlayış hoşgörü bütün mesele bu ..😊😊😊😊😊