Yeni Rolüm Sensin

Senden çok uzakta seni yaşıyorum kendime bile fark ettirmeden. Seninle nefes alıp seninle uyuyorum. Sabah günaydın dediğim her canlı biraz sen oluyor benim gözümde. Kiminin yürüyüşü, kiminin bakışı, kiminin biriyle eğilip sohbet edişi seni andırıyor, seni çağrıştırıyor bana. Bitti, unuttum, düşünmüyorum dediğim her gün her an mutlaka bir meşgul ediyorsun beni. Oysa eskiden ne çok uzak tutardın beni kendinden. Sevgime sana olan dayanılmaz hasretime ne çok isyan ederdin."Sevme beni, dayanamıyorum bu çok ilgili haline, lanet olsun sevme "bu cümleler senindi değil mi? Bir zamanlar reddettiğin kapı önüne koyduğun lanetler okuduğun sevme diye basitleştirdiğin aşkımı şimdi istiyormuşsun. Ne tuhaf ne incitici neden tuhaf biliyor musun hani derler ya etme bulma dünyası şimdi sen ettiğini buluyorsun şimdi dilenen ağlayan sensin bense sevme diyen..İncitici olansa her şeyi çok geç fark etmen. Şu an ne kadar değişmiş olursan ol artık seni istemiyorum, hem de seni severken bu isteksizlik söz konusu.. Diyebilirsin beni sevmiyorsun diye hâlbuki bu duyguyu en iyi senin bilmen lazım, şimdi tek farkımız rolleri değişmiş olmak..Yana yakıla beni arasan da,her gece her gün o kapıdan girecek diye beklesen de artık olmayacak
incitilmiş olmak kırılmış aldatılmış sömürülmüş olmak bir yana beni asıl yaralayan daha büyük bir şey var.İşte bu yüzden artık geri dönüşümüz yok.Artık savaştan sona kalan erzaklar gibi yağma edildi solmaz aşkımız. Fedakârlık limitini çoktan doldurduk. Kaçamaklar aldatmalara, aldatmalar iftiralara bıraktı yerini. Eşsizdin gözümde şimdi çoklu sevdalara kurban verdim seni. Bırakmışsın kendini yorgun sulara bir vurgun yer olurum diyorsun, oysa sen çoktan kendini ölümlere bezedin. Şimdi ne yapıyorsun diye düşünme vakti geçti artık şimdi şu an ne yapacaksın onu merak ediyorum. Sen beni hiç merak etme sayende yeni bir kimliğim var artık..

09 Kasım 2009 1-2 dakika 12 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • Funda Arar'ın senden öğrendim şarkısı ile çok uyumlu olurmuş 🙂 yazınızı okurken aklıma o şarkının sözleri geldi. 🙂 tebrikler..