Yeni Yıl

Ölümlerin gittikçe çoğaldığı,aşkın bile sahteleştiği,barış ve kardeşliğe aç bir yıl daha bitti.Gönül isterdi ki 2008 herkesin mutlu olduğu bir yıl olarak hatırlansın ama ne yazık ki 2008 de mutluluğu yakalayan insan yok denilecek kadar az.
Yeni yılın tüm dünyanın ortak ülküsünün barış ve kardeşlik olduğu,insanların hep gülümseyerek hatırlayacağı anılarla dolu,aşkın sahteliğinden sıyrılıp eski benliğine kavuşacağı,insanların kötülüklerden uzak,maddi ve manevi bakımdan iyi,sağlıklı bir yıl olmasını ve bunun sonsuza kadar böyle devam etmesini istiyorum.
Biliyorum çok şey istiyorum senden yeni yıl istediklerimin gerçekleşmesi çok zor fakat imkânsız değil.Ben insanlara güveniyorum.Bunları gerçekleştirmek için öncelikle insanoğlunu kötü düşüncelerinden kurtarmak gerekiyor.Gerisi kolay.İnsanların el ele verdikten sonra başaramayacağı bir şey yoktur.
Yine umutlarla geliyoruz sana yeni yıl inşallah her yıl yaptığın gibi bu yılda umutlarımızı söndürmezsin yeni yıl.

Mutlu yıllar şiirkolik.

31 Aralık 2008 1-2 dakika 2 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • Yaw aradan yarım sene gectikten sonra SAĞOL sanada mutlu yıllar diyom ama artık kusura bakma kardeşim :) Güzel bir denemeydi... Tebrik ederim. Sevgiyle kal.

    DeLi-oĞLanud83eudd20