Yozlaştırılan Toplumda Korkunç Tablo

Yozlaştırılan Toplumda Korkunç Tablo

Bu görüntüler İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisine ait, yaşanan olayda 2 genç insan katlediliyor 1 kişi ağır yaralanıyor.


Görüntüye iyi bakın adamın belinde silah muhtemelen diğer kişilerde de silah mevcut.

Bu görüntüye benzer Türkiye'nin diğer illerinde de var, 3-4 kişi birleşip bellerine silah takıp çete kuruyorlar ve ardından ortaya bu görüntüler çıkıyor.


 Evet maalesef Türkiye'de artık "mafya ve çete" grupları oluşuyor ve bu foto Türkiye gerçekliğini ortaya koyuyor daha beteri olur mu bilmem ama dur denilmezse muazzam ve kontrol edilemez bir kaos durumu yaşanacaktır.

Birileri bunu bilerek mi tezgahlıyor ,amaç nedir  bilinmez ama toplumun yozlaştığı ,geçim derdinin derinleştiği, gelir adaletsizliğin hat safhaya ulaştığı ,kutuplaşmanın ve çaresizliğin verdiği tepki ile insanların farklı yollara başvurduğu uçuruma itilen ne yazık ki bir ülke var karşımızda.

Yoksulluğun artığı bir ülkede sağlıklı, düşünen ve sorgulayan bir toplum yerine yozlaşmış, fakirleşmiş, çaresiz bırakılmış ve "suça" itilen bir toplum meydana gelir.

"Hiçbir uyuşturucu, hatta alkol bile, toplumsal hastalıkların ana sebebi değildir. Eğer sorunlarımızın asıl kaynağını arıyorsak, insanlara uyuşturucu testi yapmak yerine; aptallık, cahillik, açgözlülük ve güç hayranlığı testi uygulamalıyız."  - Patrick Jake O'Rourke

30 Temmuz 2023 1-2 dakika 16 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (3)
  • 9 ay önce

    Bunlar belki de iyi günlerimiz. Daha yolun başı. Baksanıza gidişat olumlu bir düşünce getirmiyor akıllara... Yazık. Çok yazık. Artık neye üzüleceğimi şaşırmış haldeyim. Talan edilen, yanan ormanlara mı, o ormanlardaki canlara mı, peşkeş çekilen, ne idüğü belirsizlerce alttan alttan işgal memlekete mi, yozlaşan topluma mı, çocuk istismarına mı, kadına kıza şiddet, tecavüz, cinayet haberlerine mi, yolsuzluk, adam kayırma, adaletsizliklere mi? Bilmiyorum. Esas daha vahimi, gittikçe kanıksar olduk bu durumu. Zaten o kadar çok şey oluyor ki hızına da yetişemiyoruz. Değerli bir yazı. Teşekkür ederim. Saygılarımla...

  • 9 ay önce

    Cahillik bu devirde en büyük bela insanlık için yaşayıp görüyoruz hep birlikte her gün giderek biraz daha bozuluyor toplumda davranışlar kavga ve şiddet beslenme kaynağı nerdeyse insanların ,karanlık bir geleceğe bakmamak için uyanmalıyız bir an evvel Teşekkürler Serdar bey