Yürek dolu bir mektup(Atama)

ATAM'A;
Bir Güneş gibi doğmuştun sen etrafa... Işıl ışıl parlıyordu gözlerin; masmavi... Eşin benzerin yoktu senin! Tektin ve hep tek kalacaktın, bilirdik!
Zihninle, sözlerinle yerle bir ettin Dünyayı. Hayran bıraktın herkesi kendine! Kimse sana ulaşamazdı, bilirlerdi. Sense kurduğun o istikametle ilerledin o yolları hep, adım adım! Bu vatan uğruna isteyipte veremeyeceğin hiç bir şey yoktu. Tek hedefin vardı senin ve daima gerçekleştirdin. Hep ileri görüşlüydün, ayakta tuttun herkesi. Bir gülümsemen vardı ya hani işte o hiç sönmedi. Tebessümün bile yeterdi senin ulusuna! Onlar da hep senin izinden gitti ve hiçbir zaman dönmedi! Dönmeyecekte, bilirsin!
Giderken bile bizden uzaklara tebessümle gittin sen Ata'm! O tatlı tebessümün her şeye bedeldi! Gözün arkada kalmadı, asla! Çünkü sen tanırdın evlatlarını... Yiğitlerin hep senin izindeydi! Senin yolundan gitti. Sen bize yukarıdan gülümserdin hep. Yüreğimizi ısıtırdın. O aydınlatan görüşlerinle biz yaşadıkça, yaşatacağız seni! Sözle değil irademiz ve başarımızla... Her daim dalgalanacak o yüce al bayrağımız. Ne emanetlerin silinecek yeryüzünden, ne de hatıraların!
Ne diyebilirim ki Ata'm...! Gözyaşlarımız kadere isyan olsa da,bilirim sen her daim bizlesin,yüreğimizdesin! Sözü sözdür Kahraman Türk Gencinin! Baki kalacak bu topraklar...!

Selam Olsun Sana Bu Sevgi Dolu Yürekler...

13 Ekim 2009 1-2 dakika 14 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    O aydınlatan görüşlerinle biz yaşadıkça, yaşatacağız seni! Sözle değil irademiz ve başarımızla... Her daim dalgalanacak o yüce al bayrağımız. Ne emanetlerin silinecek yeryüzünden, ne de hatıraların!

    Seda Hanım, sana selam olsun.......!

    Tebrikler..............