Zeki Kadın Başarılarıyla Gündeme Gelir

Zeki kadınlar başarılarıyla gündeme gelir asla süs objesi gibi göstermez kendini .

Kadınlar bütün suçu erkeklere atarak vicdanınıni bir nebi rahatlatmış olsada kadınların da görmezden geldigi hataları yok değil bu hatalar küçük gibi görünsede erkeğin gözünde kadını küçültmeye yetecek kadar büyüktür .Kadın kendini bir süs objesi gibi gösterme çabasına girer . Herşey karşı tarafa daha güzel daha çekici görünebilmek içindir .Bu yolda önüne çıkan tüm engelleri yok ederek hedefine başarıyla ulaşır .Her fedakarlığı gözüne alır kendi bedenini sergilemekten çekinmez neden açılıyorsun diyenlerede kendim için giyiniyorum yanıtını verir .
Karşı tarafın başı döner onun istedigide budur .
Karşı taraf onun bedenini izlemekten ruhunu iç güzelliklerini göremez ,görmekte işine gelmez .
Erkek kadını cinsel bir obje olarak görmeye başladıgı zaman iş işten çoktan geçmiştir çünkü erkeğin böyle görmesine neden olan yine kadındır . Kendisinin de bir insan olduğununu yeri gelince üzülebilecegini , aklınında işe yaradığını göstermekte geç kalmıştır .Evliler erkege hizmet eden kendine zaman ayıramayan , evdeki çocuk bakıcısı, ve hizmetçi rolünü çoktan kabullenmistir ,halinden şikayet edemez ederse toplumun gözünde küçülür toplum eşine itaat etmeyen huysuz ,kötü kadına çıkarır adını ailesi ,yada kendisi toplumun baskılarına dayanamayarak istemedigi başka bir evlilik yapmaya zorlar .Kadın toplumdan dışlanmamak adına düzenli bir aile kurmayı kabullenir . Topluma göre eşine itaat eden herseyini kabullenen yani kol kırılır yen içinde kalır modunda yaşamaya mahkum olur . Adamı sevsin 'sevmesin adam hangi haltı yerse yesin kadın kabullenmek zorundada kalır çünkü o toplum erkek ne yaparsa yapsın doğru gözüyle görmektedir .Toplum erkeğe her konuda destek verirken kadını suç objesi gibi görür .
Kadın bu defada birey olabilmek insan yerine konabilmek için çabalar ama nafile düzen oturtan yine kendisi ve hemcinsleridir .

31 Ağustos 2015 1-2 dakika 46 denemesi var.
Yorumlar