Netflix’te Nisan Ayında Yayına Girecek Film ve Diziler

— min. okuma: 4-5 dakika
Netflix’te Nisan Ayında Yayına Girecek Film ve Diziler

Son yılların en çok tercih edilen film-dizi yapım ve dağıtım şirketi Netflix, her ay olduğu gibi Nisan ayında da seyirci ile buluşturmayı planladığı içerikleri paylaştı. Yine birbirinden sürükleyici diziler, başından kalkamayacağınız film ve belgesellerle Nisan ayı boyunca evde geçen karantina günleri için pek çok alternatif mevcut.

Diziler

After Life - 24 Nisan

İlk bölümü 2019 Mart ayında yayınlanan After Life, eşini kaybetmesinin üzerine yaşadığı travmayı atlatmakta zorlanan bir gazetecinin ilginç hikayesini konu alıyor. Önceleri muhteşem bir hayata sahipken, karısının vefatı ile ağır bir depresyona giren Tony karakteri, bu olay sonrasında insanları umursamadan, içinden geldiği gibi yaşamaya karar verir. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu, 24 Nisan’da seyirci ile buluşuyor.

La Casa de Las Flores - 23 Nisan

Netflix’in Meksika yapımı dizileri arasında 2 sezondur yayında olan La Casa de Las Flores, Nisan ayında 3. Sezonu ile geri dönüyor. Dizinin hikayesi, La Casa de Flores isimli bir çiçek dükkanı işleten Meksika’nın zengin ve saygın ailelerinden De La Mora ailesinin, bir doğum günü partisinde yaşadığı trajik bir intihar ve bunun üzerine ortaya çıkan gizli aşk üzerinden başlıyor. Dışarıdan göründüğü gibi muhteşem bir hayata sahip olmayan bu ailenin sırlarla dolu heyecanlı hikayesi, 3. Sezonda da devam ediyor.

Brew Brothers - 10 Nisan

Netflix’in yeni dizilerinden Brew Brothers, 10 Nisan itibari ile yayınlanmaya başlıyor. Dizi, bira yapımı konusunda her şeyi bilen, birlikte bir bira fabrikası işleten ancak pek anlaşamayan Wilhelm ve Adam isimli iki kardeşin eğlenceli hikayesini anlatıyor. Kardeş olmalarına karşın pek çok konuda zıtlık yaşayan bu iki kardeşin, birlikte iş yaparken ne kadar başarılı olabilecekleri merak konusu. Dizinin yayınlanan fragmanına baktığımızda, iki kardeşin bira yapımında farklı teknikler kullanarak girecekleri tatlı yarışı izleyeceğiz gibi görünüyor.

Aşk 101 - 24 Nisan

İlk bölümü 24 Nisanda yayınlanmaya başlayacak olan Ahmet Katıksız yönetmenliğindeki Türk dizisi Aşk 101’in ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın birlikte paylaştığı dizi, bir gençlik komedisi. Dizinin senaryosu Kiralık aşk, Ufak tefek cinayetler gibi ses getiren yapımların senaristliğini üstlenen Meriç Acemi tarafından yazılmış. Hikaye genel olarak 1990’larda geçiyor. Dizide çok sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmasını istemeyen bir grup arkadaşın çabasını ve bunun etrafında gelişen olayları izleyeceğiz.

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi - 22 Nisan

Din ve inanışların insanlık tarihindeki yeri, yaratılış, inanç ve toplum gibi pek çok konuya dair soruları cevaplamak üzerine hazırlanmış bir National Geographic belgeseli İnancın Hikayesi. Belgesel Netflix’te ilk iki sezonu ile oldukça ilgi gördü. Belgeseli etkileyici kılan özelliklerinden biri, üzerinde düşünülen her konunun, yerinde incelenmesi. Bu sayede bir yandan öğretici, bir yandan da pek çok dini, tarihi merkezi gidip görme isteği uyandıran bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Başarılı seri, 3. Sezonu ile 22 Nisan’da Netflix’te takipçileri ile buluşacak.

Filmler

Cofee & Kareem - 3 Nisan

3 Nisan’dan bu yana Netflix’te izleyebildiğimiz 2020 yapımı aksiyon-macera filmi Coffe & Kareem absürt bir polisiye olarak tanımlanabilir. Filmde polis memuru James Cofee ile yeni kız arkadaşının oğlu arasında yaşanan eğlenceli macera anlatılıyor. İşler, annesinin sevgilisini korkutmak amacıyla bir suçlu kiralayan 12 yaşındaki Kareem’in planladığı gibi gitmez. Böylece ikili, şehirdeki azılı suçluyu yakalamak için birlikte hareket etmek durumunda kalır.

Sergio - 17 Nisan

ABD yapımı dram türünde çekilmiş uzun metrajlı bir film Sergio. Netlflix’in yayınlanma tarihini 17 Nisan şeklinde açıkladığı filmin hikayesi, ABD’nin Irak’ı işgal ettiği dönemde geçiyor. Gerçek bir öyküden uyarlanan film, bu yönüyle aynı zamanda biyografik film türünde. Baş karakter Sergio Vieria de Mello, bir Birleşmiş Milletler diplomatı. Son görevi ise, Bağdat’ta. Filmde Sergio’nun Bağdat görevi sırasında yaşadığı heyecanlı ve etkileyici süreci seyredeceğiz.

Extraction - 24 Nisan

Netflix’in Nisan ayında seyirciyle buluşturacağı 2020 yapımı filmlerden biri, yine ABD yapımı bir aksiyon Extraction. Tyler Ryke isimli başrol, çocuğu kaçırılan Hintli bir iş adamının ücretli olarak tuttuğu bir kurtarıcı. Hayatta hiçbir korkusu olmayan Tyler Ryke, çocuğu kurtarmak için akıl almaz yeteneklerini kullanacak. Korkusuz, garip bir karakter olan Tyler ile, silah kaçakçıları, uyuşturucu tacirleri arasında kurtarılmaya çalışılan bir çocuğun aksiyon dolu hikayesi 24 Nisan itibari ile Netflix’te.

Willoughby Ailesi - 22 Nisan

Kanada yapımı animasyon Willoughby Ailesi, anne babaları tarafından terk edilen dört kardeşin başından geçen türlü maceraları konu ediyor. Kendi kendilerine kalan dört çocuk, başlarının çaresine bakmayı öğrenerek, aile anlayışını kendilerince yeniden değerlendiriyor. Willoughby Ailesi’nin bu eğlenceli ve komik macerası 22 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak.

Paylaş:
Yorumlar