Aşk Bir Hülyadır

Hani kalbura su doldurursunuz her gözeneğinden su akar. İşte gönül dediğimiz o yürek varya dertlerle kalbura döner her bir gözeneğinden dert akar. Bizi birazda derinlere iter tutmaz elimizden çırpındıkça batarız ruhumuzun kuyularına. Merdivensizdir sadece gök, güneş ve ay'ın şavkıyla yaşarız.

Hep kanamaktadır yürek içimizde akmaktadır devri daim durursa işte ozaman, zaman saati de durur. Oysa bir el seni çağırır sisli pusulu bir kapı açılır ilk adım götürür seni huzurun kollarına.önce kır çiçekleri gözümüzün aldığı uzaklıkta dağlar, serin akan onlarca şelaler.Bir ceylan çağırır sizi.Su başına pınar başına götürür bir kere içtiniz mi bir daha mutsuzluk nedir bilmezsiniz.

Beyazlar içinde bir elbise, elbisenin içinde kalbura dönen yüreğin her bir gözeneğine Gül Yaprağı sarılmış, iyileşiyor yaralarınız. Güneş açmış açıldıkça ruhumuzdan dökülen Rayihalar binbir çiçek kokusuna karışmıştır. Çok uzaklardaki gül konağında biri bekler beni. Ben uzandıkça, uzaklaşır gider daha da uzaklara. Bir hayaldir peşine düştüğüm, gerçeğe götüren bir serap.

''Hiç Ay yeryüzünde ev sahibi olurmu''.Mevlana

04 Ocak 2010 1-2 dakika 46 öyküsü var.
Yorumlar