Aşkın son durağı

Bir şehrin kapılarını açtıran sevgiyse. Aşk şehrinin kapılarınıda ne açtırır. Aşka yürürken tanırsın, her adım yaklaştırır, yakınlıksa tanımaktır, tanımaksa dostluktur, dostluk vefadır. İyi günde kötü günde ondan memnun olmaktır.

Gök/delenlerin uzayıp gittiği, türlü çeşiş hayatın yaşandığı göz kamaştıran bir şehir. Yüksek kapıları olan herkezin giremediği girilmesi dahilinde çıkamadığı bir şehir. Bu şekrin büyük devasa bir kilidi var açıp girmek istediğinizde aşkın şifresini biliyor olmalısınız.

Kapı büyük bir ihtişamla açıldı size bir Gök/delenin en üst katından daire sunuldu. Baktığınız manzara gözlere ziyafet hiç böyle bir yer olduğunu düşünmemiştiniz. Gökler de oturmak yıldızlara dokunmak
bulutlara gark olmak çok acayip bir şey .Salon camınızı bulutlar kaplamış camınıza rahmet çisildiyor. Araç kullanmıyorsunuz gözlerinizi kapattığınız anda istediğiniz yerdesiniz. Hiç kirlenmiyor kirletmiyorsunuz hayatı.

Komşularınız huzur veren insanlar. Vakit denilen o garip uçurtma yok. Sakin bir hayat yaşıyorsunuz. Buraya gelene kadar aşkı tanımak için aşka yaptığınız yolculuk esnasında yol arkadaşınızla(bir siz,birde sizi var eden) geldiğiniz son durak Cennet oluyor.

20 Aralık 2009 1-2 dakika 46 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar