bu sana ilk ve son elvedam

Artık herşeyin sonuna geldik oyun bitti..yaşadığımız aşk zaten bir oyundan ibaretti.Şaşıracaksın oyunmu diye evet oyundu.Adeta saklanbam oynuyorduk bile bile sen saklanmaktan vazgeçmedin bende mesut neredeysen çık dışarı demekten gerçekten çok bıktım ve yoruldum her direnişimde farkettimki senden 1 kez daha soğudum bitmek bilmeyen isteklerini yapmaktan sen üzülme diye kendimi üzmekten çok bıktım seni seviyor olabilirim hala ama unutma artık seninle bir daha aşk yaşamam inan bana çok ama çok zor daha düne kadar seni seviyorum diyordun bana oda yalandı eminim buna lafı uzatmaycağım böyle cümlelerle senide unutcaqm artık hayatıma yalnız devam etmek istiyorum aklımda bitirdim ama seni şu deli qönlümde daa bitiremedim ah be serserim keşke bana yalanlar atıp bana o yaptıklarını yani arkadaşlarıma bakmasaydın onlara çıkma teklifi etmeseydin anlıyorum acı çekiosun fakat sen beni yaşarken ÖLDÜRDÜN bunuda biliormuydun ben seni çok ama çok sevdim sen beni ciddiye almadın bundan sonra bende sende dahil hiçkimseyi ciddiye almıcam şuan çıktığım var ama sevmiyorum belki bir umut unuturum seni diye kendimi avutuyorum..daha gecenlerde ayın 20siydi eğer hala çıkıo olsaydık 8 ay olcaktı kocaman 8 ay =( ama neyse nasip kısmet değilmiş ağlayamadım gözümden yaşlar düşmedi daha sonra ağladım çaresizliğime aptallığıma sensizliğime değil benden bu kadar artık pesediyorum dayanamam sonum olur yaşayamam seni kaybetmekten korkuyorum diyordun bak ne güzel yaşıyorsun bensiz süpersin hemde..! neyse akkını ve aşkını helal et arkadaş kalırız olmadı dost gecen günlerin hatrına gerçeği eski sevgiliden arkadaş olmaz da neyse ve ilhan iremin şu dizeleriyle tamamlıyor mektubu...Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk anda gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum.
n sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk anda gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum.Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait.Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında.. Benim içinse sadece "sen" var olacaksın baktığım her yerde... Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık. Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor.Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum.Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son kez. Seni seviyorum. Sen giderken ben içimden haykıracağım 'kusursuz bir aşktı bu' diye. Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum... Yine de tanıdı gönlüm yaşadı Bir kusursuz aşk büyüttüm sana pişman değilim Her akşam vaktinde bu gönül üzülür Hüzünle dolar seni düşünür Şimdi çok uzakta kimbilir neredesin Geri dön ya da dönme ben sendeyim(ama dönme..)

01 Temmuz 2009 3-4 dakika 9 öyküsü var.
Yorumlar (5)
  • 15 yıl önce

    Gönlü Güzel Kardeşim . Beni Mazimdeki Acılara Geri Götürdün :) Yüreğine Sağlık !

  • 15 yıl önce

    beğendim de sayılmaz 😐 pek beğenmedim doğruyu sölim

  • yazılanlar içten,yürekten...duygu dolu kocaman bir yüreğin haykırışı.. edebi olarak bakılırsa eser,öyküden çok mektup yada deneme sınıfına sokulabilir.öykü değil.. kaleminiz daim olsun..

  • kendi buldum resmen.. bu kdar benzerlik olamaz.. sizi çok iyi anlıyorum🙂 ama inanın hiç kimse sizin göz yaşlarınıza değmişyor.. ben artık aşık olmay ıyalnızca yazı yazabilmek için seviyorum.. artık kimseye aşık olmasamn da.. günlerden bir gün(ki bu süre çok sürmez) size geri dönecektir.. siz onsuz bir hayatı yaşamaya alışmışken bir kez koparacaktır kabuk bağlayan yaranızı... tek ricam,sizi üzmesine izin vermeyin!

    çok güzel olmuş bu arada🙂

  • ben sundum ister beğenin ister beğenmeyin renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir söz vardır bu mektubu ben gece yarısı yazdım fakat bir öykü diye derledim teşekkürler bu arda