Cabbar-3 / Yalancı Yarim

Bu aralar yine sen krizim tuttu be Cabbar.Aslında sanki biraz közlenmiş/biraz karaya vurmuş gibiydi sana sevdam/sana özlemlerim /sana gelişlerim ve o sabrı suskun bekleyişlerim.Hani dağıtıp durmuştum kendimi başka başka konularla eski dostlarla muhabbet falan.Yooo ben kendimle köşe kapmaca oynamışım.Hem sözde/hem özde senliyim.Kokum/nefesim/ruhum/sıcaklığım bile sen..
Ne yapsam/ne etsem de kopamıyorum,atıp aklımdan bilinmezlere de kaçamıyorum.Nasıl başaracağım söyle Allahım.Ben bu cabbar yükünün altından nasıl kalkacağım?
-Bre Cabbar son günlerde iyiden/iyiye koydu yokluğun.Hani bensiz gitmelerin olmayacaktı.Yolları bitirdim,yollar yok artık demiştin/demiştin ya cannn.
-Ne yaptın sen benim yalancı yarim ..
-Ellerim yine tuşlarda,numaranı çevirip duruyorum.Hay aksilik aradığınız kişi şu an meşgul,bir daha çeviriyorum bile/bile lades benimkisi; Oysa numaranı ben kullanıyorum,faturaları hala Cabbar diye ödüyorum Adını görmek var ya faturalarda o ne acı anlar,ellerimin arasında adın/hayallerim de binbir kere sen..
kalbimi nasıl da dağlıyor her defasında ve telefonun ilk açılışında sen....küheylanım.İşte ondandır ki ben hep seni yaşamalardayım.Sende,senlerde /dün de/ dünlerdeyim.
-Çoğu kez resimlerimize gidip geliyorum,hele de o haralardaki gezintilerimiz.Bana at'a binmeyi öğretmen ve zamanın birinde senin gibi deli yetiştirdiğin KEYFO'nun beni yere çakması nasıl da an be an görüntülenmiş.O'rda ne kötü olmuştun be Cabbar ağam.
-Ölümüm bu gün demiştin / ah...keşke şimdi beni duyabilsen.Aslında fazla bir şeyim de yoktu.Yalnızca sol bileğim yerinden çıkmıştı.
-Aman yosunum ne ettim sana,nasıl çekersin sen bu acıyı/söyle çok ağrıyor mu canın? de be iki gözüm,diye söylenerek gelmiştik doktora.Doktor alçıya alıncaya kadar ruhun kaç kere firari olmuştu.Her defasında yüzüm gülsün isterdin.Bana o hiç dilinden anlamadığın ne şarkılar çalardın.Dinle yosun gözlüm bak Raj söylüyor...
-Ya...Cabbar'ım senli ölümler de olmalıydım ben.Sen de ölmeliydim,senin bir kere değil bin kere öldüğün gibi.Mamafi şimdilerde aklıma her gelişin bir ölüm/hayalinle buluşmalarım bir başka
Ölüm.Anılar/yollar/yolculuklar ve daha neler...hepsi ayrı bir ölüm.
-Evet senle ölmeliydim/bir yanım sende...
-Çünkü sevmekti o en alasından... her yanım sende..
-Aşk'tı o en ulaşılmazından.Düşünüyorum da biz göze geldik belalı yarim.Param parça oldu gençliğimiz.Tarumarlardayız ahhh be sevdiğim..
-Beni bir benle mi bırakacaktın cann
-Dedim ya enine/boyuna senlerdeyim.Sen yoksun ama ben sendeyim.Hemde aklımla/ruhumla/bedenimle senliliklere dolu dizgin koşmalardayım.Yokluğuna inandığım anlarda hep kandime cevabı dönmez sorular soruyorum.Ah be can ben nasıl yaşıyorum ?
-Senle meşguliyetimi her daim nasıl acı çeke/çeke hissediyor ve seni rüyalarımda ağırlyorum/hüzünlerin prensesi ben yine ağlıyorum..
-Rüyalarıma her gelişinde, keşke diyorsun...yosun yeşil gözlüm keşke seni hiç tanımamış olsaydım.
-Sana bunca hasreti/düşünmeleri/çaresizliği/özlemleri/vuslatsız sevmeleri bırakmanın acısı ile
göçtüm deli kız diyorsun.Dün gece yine rüyalarımda yoo... aslında yanı başımdaydın ellerim ellerinde /sol yanım/her yanım/ben yanım /sen yanındım.Yani ben sendim/sen de ben....
-Uçurumların en ucunda olsan bile umutlarına/yaşama sana bıraktığım o halatlarla sım sıkı tutun.Restlerini kullanmaktan hiç çekinme ve şu kalleş/keşmekeş hayatın sana blöflerine sakın .....
sakın ola inanma/yenilme.Aklına düştüğüm her an yanındayım,yeter ki ara..yeter ki bana Cabbar'ım gel de.Gelirim işte o an iki gözüm/gelirim cigerim.Hiç bir zaman hiçbir şeyden korkma.Sakın ola yıldırmasın seni hiçbir güç.Tıpkı yıllar önceki gibi.Haydi sil artk göz yaşlarını şimdi gel pencereden/gökyüzüne uğurla beni...Yarına hazır et kahveleri ve bekle beni...Yarın buradayım iki gözüm....nasıl rüya/nasıl kabus/nasıl sen.Allahım kim bu CABBAR ve neden Benim hayatımda varrrrr.....

12 Ağustos 2009 4-5 dakika 12 öyküsü var.
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    Cabbarmı olsak ud83euddd0 güzel bir çalışma Atiye hanım devamını beklerim👑