Dersimiz Şiirkolik

sahne:
bütçeye ve teknolojiye baglı olarak , envai çeşit monitör
oynayanlar:
yönetici ve yönetici severler,
konu:
biten bir gün için hesaplamalar hesaplaşmalar
ortam:
hem özel hem güzel mesajlaşmalar

1.yönetci 1. özel mesaj
gönderilenler:
1/2 yöneticiler end gizli yönetim tayfası
içerik :
yönetici arkadaşlarımızın dikkatine : arkadalar bu gün sonu için yarin ki ana sayfada olacak günün şiiri ,günün yazısı ,ve dünden inciler kısmıyla ilgili olarak hala sizden bir mesaj alamadım ne oluyoruz ..aloooooooo uyuyormuyuz ,isterseniz birde kuş tüyü yastık verelim . abi biz sizi sadece okuyun eglenin diyemi yaptık yönetici . siz aynı zamanda günlük bana hesap vermek için seçilmediniz mi . ohoooooo yok abi olmayacak böyle komple bir yönetim degişikligine başlatacaksınız en sonunda beni ..hadi üyelerimiz tembel ,size ne oluyor . daha bırakın sayfa için önerileri yeni üye olan şair arkadaşlarımızdan birini her hafta yaptıgımız gibi günün şiiriin şairi yapacagız ..eeee hani nerde öneri , tüm yazılanı ben okuyacak ben degerlendireceksem sizin işiniz sadece ortamı bozan asilere kıymak ve tabaa nın uygun adımda ilerlemesine yardımcı olmak kalıyor ...olmuyor arkadaşlar ,lütfen daha fazla emek ve gayret . ve bir lütfende bazı asi ve vurdum duymaz üyeleri örnek almamanız için
arkadaşlar yarin ki ana sayfa için şimdiden günün yazısı ,günün şiiri ve dünden incilere adaylarınızı çok çabuk yollayınız ..
rumuz: 3. murat'tan sonra ben

gelen mesajlar
1.mesaj: 1. 1/2 yönetici
sayın amirim , önce saygı ve hürmetle her iki elinizdende üçer kez öper ,üç gulfu bir elham hakkımı sonra kullanılmak üzre saklarım .
sayım amirim : aşagıda listesi sunulan şiirleri dünden inciler ,günün yazısı ,ve günün şiiri için öneriyorum
saygılarımla teşekür eder mutlu huzurlu,şen şakrak ,maddi yoksulluklardan uzak bir hayat dilerim efendim .
not: bazı çıban başları hakkında özel telefon görüşmesi talep ediyorum imtiyaz hakkınıza kurban oldugum.

2.mesaj 2.1/2 yönetici
her zaman başımızın üstünde yeri olan ,sofradaki yeri yaglı etimizden önce gelen ulu ,kudretli hem onduran hem olduran biricik ve siteler hakimi eşsiz amirim
mesajınızı alır almaz kendimi falakaya yatırdım ,on kez sopayla kendime vurup, çıplak hale getirdigim üst tarafıma kerbela anmalarına nispet edercesine dikenli kırbaçlarla cezayı kestim efendim .
emirleriniz üzere ( gerçi siz en çok ve en daha iyisini bilirsiniz) adaylarım olan saçmalıkları ( çünkü sizin yazdıgınızın gerisi saçmadır efendim) aşagıda sırasıyla belirttim efendim .
bir daha bu şekilde uyarı yapmak zorunda kalmayacagınıza ve görevimi en iyi en layıkıyla yerine getirecegime bildigim tüm kutsal şeylere el basarak yeminle söz veririm .
başmızın tacı ,günümüzün anlamı ve yaşama sebebimiz sayın yöneticimize en iyi dilekler ve mutluluklar dileyerek mesajıma son verirken hasretle ve tutkuyla mübarek ellerinizden saygıyla öperim
not: muhterem amirim : hakkımda size karşı darbe planları yapmalka ilgili suçlamalarla geleceklere lütfen itibar buyurmayınız ..dileklerimi üçle çarpar saygılarımı tekrar tekrar sunarım haşmetmehapları.

3.mesaj 3.1/4 yönetici
sayın yöneticim , emir buyurdugunuz gibi gerekli görülen önerilecek adayları aşagıda sırasıyla yazdım . bunlar benim tercihlerim ve adaylarımdır

giden mesaj
gönderen :1.yönetici
kime : 1/4 yönetici
bana bak sen ,bana bak ..sen kim oldugunu sanıyorsun ,bu nasıl mesaj gönderme .hemde koskocaaaa sitenin baş yöneticisine ..aloooo ..benim önerdiklerim falan gibi cümleler kurmuşsun ..sen kim oluyorsunda böyle önerilerde bulunuyorsun . seni kim seçti buraya ..senin görevin öneride bulunmak degil ,benim begenebilme ihtimalim olan eserleri tahmin etmeye çalışmaktır ...bu konu üzerine düşünmeye ,düşüncelerinizi yogunlaştırmaya özen göstermeniz şiddetle önerilir . sayın yönetici ,burda sesi çıkan her zaman tek bir boru vardır ve o boruyu çalmak sadece benim hakkımdır . bu böyle biline
ben ki 28 iklim ( malumaliniz küresel ısınma neticesinde iklim sayısı artmıştır) hükümranı ,deryalar ve kelimlerin tek hakimi zülfükarı salllayacak bilegin aday adayıyım ..
bundan kelli ,göndereceginiz mesajlarda bazı hususlara dikkat etmeniz site içerisinde gelecekteki konumunuz için oldukça önemlidir . demedi deme.

gelen mesaj
4. 3.1/4 yönetici
sevgili ,hayallerimin sakallı dedesinden diledigim tek şey olan ,hasretinden parangalar eskittigim biricik ve ulu amirim ..
bilemedim ...bilemedim bu kadar mübarek ,bu kadar dokunanı cenneti alaya kavuşturan cisminize ne desem az oldugunu ..beni bagışlayınız.
her şeyden evvel ..güneş sizi tanıdıgımdan beri bu kadar parlak gelmeye , soludugum hava da her zamankinden fazla oksijen olmaya başladı..
her ne kadar sima i alinizi henüz sadece resimlerden biliyorsamda .en kısa zamanda allahtan tek dilegim en azından o mübarek sesinizi duymayı ummak . ah bir de cemalinizi reelden görebilsem ..bilinizki artık cennet falan bana boş gelecek .
yaptıgım saygısızca mesaj yazmayı bagışlamanızı ve o kocaman yüreginizden ve gözlerinizden beni eksik etmemenizi çok rica ederim
saygı ,şükran ve bilmum bilmedigim şahsınızın güzellini anlatan tüm kelimelerle . kelimelerin efendisi ve yöneticiler üstü insan . saygılarımı sunar eteklerinize yüzümü sürerim..saygımve sevgimle

12 Nisan 2010 4-5 dakika 3 öyküsü var.
Beğenenler (4)
Yorumlar