Galaksinin Renkli Dinleyicileri 1

- Kelebeklerin kozalarından çıktığı bir günden daha merhaba sayın dinleyicilerimiz, hayatın bu da mı olacaktı dedirttiği noktadan her birinize selamlarımı iletiyorum. Galaksinin renkli yolcuları olan bizleri, bugünlerde zorlu hava koşullarının beklediğini söylüyor renksiz kanallar. Siyahın bir renk olmadığını söyleyen bilmişlerden de ancak bu haberler beklenirdi.

 Bazen yağmurun oluşturduğu muazzam senfoniye elinde kulaklıkla gelenler en azından tarafsız olsaydı diyorum. Renksizliğin bile bir anlamı olabilirdi o zaman. Kağıt parçasına sıkıcı şeyler yerleştirip kölesi olanlar, ondan başka şey düşünemez olmuş. AMMAN DİKKAT !

Sizde uyuyanlardan olmayın. İçinizdeki canavarı bir uyandırdınız mı gözlerinizi bir daha açamazsınız.

Gelelim bugün ki "Amannn Asena sen de  iyice saçmaladın" dedirtecek haberimize.

KIRMIZI AYIDAN AKIL ALMAZ MAVİ ASLAN HAMLESİ

 ŞOK ŞOK ŞOK Birden aldığı kararlarla orman halkını şoka uğratan kırmızı ayı , mavi aslanla birlikte yaşamaya karar verdi. Yıllardır mavi aslana sesini çıkartmayan kırmızı ayıyı kimin cesaretlendirdiği bilinmiyor.

Söylentilere göre mavi aslanın halkında kırmızı ayının  kayıp kardeşi bulunuyormuş. Eeee kardeş hasreti bir başka olsa gerek. Kırmızı ayının siyah kartala verdiği dersten midir  bilmem, aldığı kararlar çok yerindeymiş gibi geliyor bana. YA SİZLER SAYIN SEYİRCİLER 

 Kırmızı ayının bu kararı hakkında neler düşünüyorsunuz ?

 Kırmızı ayı hakkındaki söylentiler ne kadar doğru sizce ?

Mavi aslanın bu konudaki tavrı ne olacak ?

İlerleyen zamanlarda bu soruların da cevapları alındığında tekrar karşınızda olacağım sevgili dinleyicilerimiz . Kendi ormanınızda yarasalara dikkat ederek uyumayı unutmayın. Bol ışıklı günler diliyorum.


27 Ağustos 2023 1-2 dakika 2 öyküsü var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • 8 ay önce

    Kırmızı aslanlara ve yarasalara dikkat etmek lazım. Zaten yarasalar o kadar yararlı olmasalar adları yaramasa olurdu... Kırmızı Ayı ve mavi aslan da çok az kalmış soylarını koruma altına almalı... Hoştu kutlarım Gizem hanım...